Soundpeats Air3 vs TaoTronics SoundLiberty 92

admrc61

Kilopat
Katılım
5 Ocak 2014
Mesajlar
213
Makaleler
3
Selam,

Ortalama 500 TL limitinde TWS kulaklık almak istiyorum. Toplu taşımada müzik dinlemek, film izlemek ve arada bir görüşme sağlamak için kullanacağım. Bu iki model arasında kaldım. Deneyim ve bilgisi olanların seçmem konusunda yardımcı olmasını rica ederim.
Ek olarak farklı model önerilerine de açığım arkadaşlar.
 
Air3 kullanıyorum. İşten dönerken serviste veya fitnessta beni hiç üzmedi. Şarjı çok iyi gidiyor. Konuşurken de (rüzgarlı hava hariç) karşı taraftan hiç şikayet almadım. Bundan önce Xiaomi Airdots kullanıyordum. Resmen çağ atlamış gibi hissettim kendimi. Tavsiye ederim.
 

Soundpeats Air3 ürününü 1 seneye yakındır kullanıyorum ses ve mikrofon kalitesi iyi fakat telefonu cebinize koyarsanız hem seslerde hem de mikrofonda problem oluyor bazen durduk yere kulaklıklardan birisi gidip geliyor bazen hiç gelmiyor kutusuna koyup tekrar takıyorum kulakta dürüşü gayet güzel hiç düşmedi şu zamana kadar. Kutusuna koyarken su birikinitsinin içine düştü ve bozulmadı zaten sertifikası da vardı bu fiyat bandında alınabilecek en iyi kulaklık olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem beyaz renk alman olacaktır ben siyah ve kuzenimde beyaz aldı kesinlikle beyaz olan daha güzel​

 

Yeni konular

Geri
Yukarı