İnceleme SoundPeats Capsule3 Pro İnceleme

Hâlâ kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. Pil sağlığı gayet iyi durumda. Günlük 1 2 saat kullanıyorum aldığımdan beri.

Hocam aynı kulaklıktan bende varda uygulamasında EQ ayarını yaptınız mı ben electro modda kullanıyorum daha iyi bir EQ ayarı varsa ona geçmek isterim.

Hocam aynı kulaklıktan bende varda uygulamasında EQ ayarını yaptınız mı ben electro modda kullanıyorum daha iyi bir EQ ayarı varsa ona geçmek isterim.
Soundpeats uygulamasında standart modda duruyor. Dolby Atmos üzerinden EQ ayarı yapıyorum.

Soundpeats uygulamasında standart modda duruyor. Dolby Atmos üzerinden EQ ayarı yapıyorum.

Hocam kronik sol veya sağ taraf bozuluyormuş siz böyle bir durum yaşadınız mı? Bir de sizce bunu mu almalıyım Air3 Deluxe HS mı? Ve ses kalitesinden memnun musunuz?

Hocam kronik sol veya sağ taraf bozuluyormuş siz böyle bir durum yaşadınız mı? Bir de sizce bunu mu almalıyım Air3 Deluxe HS mı? Ve ses kalitesinden memnun musunuz?

Ses kalitesinden gayet memnunum. Sadece bir kere sol tarafın sesi gitmişti kutusu üzerindeki tuştan resetledim ve düzeldi. Eğer silikonlu kulaklıklar sizi rahatsız etmiyorsa Capsule3 öneririm ama silikonlu kulaklık kullanamıyorum derseniz Air3 alabilirsiniz. Silikonlu kulaklıklarda basslar daha iyi olur.

Ses kalitesinden memnunum herhangi bir bozulma da olmadı şimdiye kadar ama eğer alırsanız EQ ayarlarını mutlaka yapın standart EQ ayarı güzel değil.

T13 düşük bir model, capsule 3 Pro daha iyi.
Kulaklıkların sıkıntısı deneyememek, o yüzden böyle sormak zorunda kalıyoruz ne yazık ki. Şu anlık geçici olarak T13 ANC kullanıyorum değiştireceğim yakında bunu deneyebilirim güzel görünüyor, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…