Source 2 gelirse Valorant biter mi?

  • Konuyu başlatan onetm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 718
Source 2 vb şeyleri umursayan kitle çok fazla değil. Genel olarak popüler kültüre göre hareket ediyor insanlar. Yani bir oyunu çok kişi oynuyorsa iyi olup olmamasını önemsemeyenler var. Belki dediğim kemik kitle geçer CS ye fakat valorant halen korur popülerliğini.
 
Bitmez iki oyunlar farklı özünde rekabetçi olsalarda birinde büyüler cart curt var CS:GO'da yok br çok kişi onunla uğraşmak istemiyor ki benim gözümde CS daha iyi bir oyun.
 
Valorant veled oyunu ya CS seçkinim olsa Full onu oynarım ama seçkinim yok. Source 2 gelirse tadından yenmez zaten CS:GO hala Valorant'tan çok daha fazla oynanıyor.

Ama bitirme diye bir şey söz konusu değil bence.
 
Source 2 gelirse Valorant biter mi? Valorant e-spor seviyesini tahminen ne olur?

Valorant CS'nin yapamadıklarını yaptığı için oynanıyor şu an ve Source 2 geldikten sonra bu eksiklikleri kapatırsa bu oyun patlar Valorant da ki kitlenin çoğu zaten CS oynayanı kemik CS kitlesinin %70'i geçer tahminimce onun dışında hayatında pek CS oynamayıp bu işe Valorant tarzı oyunlar ile başlayanlar Valorant ile kalır yüksek ihtimalle. Kısa ve öz Valorant bitmez ama çok yıpranır. Ayrıca CS'nin yapamadıkları şunlar aşırı toksik oyuncu kitlesini kontrol edememe, kernel seviye anti cheatı güvenlik nedenleri ile yapmamaları, 128 tick sunucu açmamaları ve gereken ilgiyi CS'ye vermemeleri.
 

Geri
Yukarı