Source 2 geliyor!

FPS düşürür mü? Bazıları optimizasyon daha iyi olur diyor bazıları FPS düşer diyor.

D3D12 getirirler. İşlemcilerin maksimum çekirdeklerinden faydalanacakları için CPU için iyi olur. Grafikler gelişir. Bundan ötürü de GPU için daha kötü olur.
Benim zar zor nefes alan GT 730 ölür galiba. Sis dışında 100 FPS civarı alıyorum sise girince ölüyor zaten Source 2'ye gerek yok.

Aynı güncelleme seneler önce Dota 2'ye geldi. Pek farklı sonuçları olmayacaktır.
FPS düşüşü yaşandı mı Dota'da.

Benim zar zor nefes alan GT 730 ölür galiba. Sis dışında 100 FPS civarı alıyorum sise girince ölüyor zaten Source 2'ye gerek yok.

FPS düşüşü yaşandı mı Dota'da.
Pek fark etmedi. Daha çok işlem gücü istiyor ama daha optimize. Sınırda FPS alanları üzebilir diye düşünüyorum.

İfadeler: mDi
Pek fark etmedi. Daha çok işlem gücü istiyor ama daha optimize. Sınırda FPS alanları üzebilir diye düşünüyorum.
Benim tek sıkıntım mesela 100 FPS alıyorum sise girdiğimde 40 FPS civarına düşüyor, sisten çıkıyorum tekrar artıyor. Bu düzelirse çok güzel olur.

Boşuna heveslenmeyin her zaman Source 2 haberleri çıkıyor.
Ben de bu Source2 olaylarını yıllardır takip ediyorum ama hiçbiri bu kadar heyecanlandırmamıştı. Gerçek olduğunu düşünüyorum.

Benim tek sıkıntım mesela 100 FPS alıyorum sise girdiğimde 40 FPS civarına düşüyor, sisten çıkıyorum tekrar artıyor. Bu düzelirse çok güzel olur.
Siste FPS düşmesi, çatışmada FPS düşmesi, haritanın belli bölgelerinde normalden daha düşük FPS almak gibi sorunların çözüleceğini düşünüyorum.

İnşallah gelir artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…