Olsun hocam. Sonuçta güncelleme ile çıkacaktır bir şekilde. Yeni fizikler de gelirse ben bile yıllar sonra bir dönüş yapabilirim.Hocam oyun motorundan bahsediyorlar.
Olsun hocam. Sonuçta güncelleme ile çıkacaktır bir şekilde. Yeni fizikler de gelirse ben bile yıllar sonra bir dönüş yapabilirim.Hocam oyun motorundan bahsediyorlar.
Evet cidden var. Az önce baktım.AppData\Local\NVIDIA\NvBackend\ApplicationOntology\data\fingerprint.db Şu dosya konumunda csgo source2 ile ilgili yazılar varmış sanırım. Bilgisayarında geforce experience olan biri bakarsa gerçek olup olmadığını anlarız.
Nedense bana oynayan oyuncularını da kaybettirecekmiş gibi geliyor.
Bu güncelleme yıllardır bekleniyor. Bırakmış birçok oyuncunun bile bakacağı bir şey olur.Hocam oyun motorundan bahsediyorlar.
Bence fiziklere pek ellemezler.Olsun hocam. Sonuçta güncelleme ile çıkacaktır bir şekilde. Yeni fizikler de gelirse ben bile yıllar sonra bir dönüş yapabilirim.
İşte herkes onu merak ediyor.Source 2 tam olarak ne ekleyecek oyuna?
Fiziklerin az da olsa değişmesi iyi olur bence. Ama kaç yıllık oyun düşününce bir BF gibi oynanamıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.