Biraderim sana son kez anlatıyorum. Lütfen beni bir daha etiketleme anladığından iyice emin olmadan.
Eki Görüntüle 1694288
Bak bu twitin ingilizcesi, ne diyor orada?
"CS:GO released a new case yesterday, as a result the concurrent players peak was broken.
The previous record was 1,308,963 players in April 2020."
"CS:GO dün yeni bir kasa yayınladı ve bunun sonucu olarak
EŞ ZAMANLI OYUNCU ZİRVESİ REKORU KIRILDI. Önceki rekor 1,308,963 oyuncu ile Nisan 2020'de kırılmıştı."
Yani aynı anda, aynı zaman diliminde, aynı saniyede sunucuyla paket alışverişi yapan oyuncu sayısı rekoru kırılmış. Çok basit bir cümle.
Bir bakkaldan dün aynı anda 50 kişi alışveriş yapmış ve o 50 kişi bakkalın zirvesiymiş. Bugün aynı anda 60 kişi alışveriş yapmış şimdi de 60 kişi zirvesi olmuş.
Eki Görüntüle 1694289
Eş zamanlı oyuncu ne demek bunu da sana
Zaten anlattım. Anlamadın, üstüne fotoğraf attım.
Sonra sana sözlük anlamlarını attım, anlamadın örnekler verdim. Dedim ki;
Gene anlamadın, en son dedim ki;
Ama görüyorum ki gene anlamamışsın. İngilizce seviyem C1, ay sonunda tekrar YDS'ye gireceğim seni de bilgilendiririm dil sonucumla ilgili. İngilizce hocama söylediğin şeylerin hepsi sanıyorum Türkçe hocana söylenmeli.
Monthly karşılaştırmayla ilgili tartışılmazken çıkıp beni şoke etmiş gibi davranman biraz acınasıydı valla ne yalan söyleyeyim. Örnek verdiğim twit şubat ayında atıldı, CS'ye yeni kasa ve içerikler geldi dolayısıyla monthly olarak Şubat'ta zaten Valorant'ı geçerdi. Valorant'a bu ay yeni episode geldi bu ay da Valorant revaçta olacak mesela. Canım benim öpüyorum yanaklardan, 11 ayın İngilizcesini öğrenmekle başlayalım şimdi daha sonra sitelerde tarih aralığını ayarlamayı öğreneceğiz sırasıyla hepsi. Concurrent, peak kavramları falan çok kafa karıştırdı sizin.
Hadi tamam siz kazandınız tartışmayı vallahi etiketlemeyin artık beni siteye girdikçe yazdıklarınızı okuyup "kudurmayayım" ashdjasklfnkls. Öpüyorum sizi, hadi gittim ben. Bi daha etiketlerseniz mesajınıza tepki bırakıp giderim valla.