Source 2 motoru CS:GO'ya kalıcı olarak mı gelecek?

Hala eş zamanlıyı anlatıyorsun. Kardeşim Valorant'ta öyle bir veri yok. Hala 6 milyon diyorsun, yok öyle bir veri. Hadi diyelim 6 milyon olsun nasıl 18 milyon olabiliyor o zaman aylık oyuncu sayısı?

Mevcut oyun motorunda azımsanamayacak kadar sorun var. Bu yeni oyun motoru ilaç gibi gelecektir. Keşke bir de Türkiye sunucuları açılsa...

Türkiye sunucularının açıldığını hayal bile edemiyorum hocam. Ruslarla oynamak toxiclerle oynamaktan iyidir.

Boşuna uğraşmışsınız bu forumda azılmayacak kadar CS:GO fanı çok fazla var anlayacakları sanmıyorum.

Valve oyunlarına her zaman sağlam optimizasyon yapar. Şu anda açıp CSGO'yu Türkiye'de erişilebilir herhangi bir PC ile en az 30 FPS alırsınız. Yeterli değil tabii ki ama Valorant gibi bir oyun değil netice de, çok daha iyisi var burada. Yüksek ihtimalle Source 2 ile performans optimizasyonu yapılacak daha iyi bir şekilde. Valorant nasıl ki kötü sistemde bile çalışıyor, CSGO da öyle neden olmasın. Yani benim düşüncem Source 2 ilk etapta temel değişikliklerle gelir, sonradan güncellemelerle genişletirler. Çok büyük bir beklentide olmamak gerekli bu güncellemeden ilk etapta.

Source 2 denilen gibiyse yüksek grafikli falan olacaksa düşük sistemler oyunu oynayamayacağı için yavaş yavaş ölecek oyun.
Çok anlamsız ve dayanaksız bir yorum. Valorant'tan daha ağır olmayacaktır modern motor yüksek sistem gereksinimi demek değil DOTA 2 de Source 2 kullanıyor 3060'ı olmayan giremiyor mu?

Okuduğunuz gibi aynen.

Sistemim orta sayılır ama bakacağız artık çıktıgında.
Şu anda 250 FPS alan birisinin düşeceği en kötü değer 225 falan olur. Belki de FPS yükselir. Valve bu işlerde gayet tecrübeli.

Dostum Valorant anlık en fazla 500-700K arası oynanıyor. Saçma sapan istatistikleri buraya atma bence. CS:GO da anlık olarak neredeyse her dakika 1 milyon üstü. Senin attığın saçma sapan istatistikte, bir gün veya bir ay içerisinde oyunda bulunan oyuncuları gösteriyor. Twitch izlenmesiyle falan bu işler belirlenmez, Valorant herkese parayı basmasaydı şu anda twitchde 10bin izlenmiyor olurdu. CS:GO'daki 1.3M verisi anlık, yani şu anda oyunda kaç kişi varsa onu gösteriyor. Valorantta bu değer 500B falan, açıklanmıyor rezil olmamak için tahminen.

Son düzenleme:
Çok anlamsız ve dayanaksız bir yorum. Valorant'tan daha ağır olmayacaktır modern motor yüksek sistem gereksinimi demek değil DotA 2 de Source 2 kullanıyor 3060'ı olmayan giremiyor mu?

15 FPS oynamayı seven biri oynamak isterse oynar niye giremesin.

O da olmazsa CS Source'a da geçebiliriz. Sonuçta:
CS (1.6 + GO) = CS Source.

CS:GO mekanikleri değişirse oyunu çok özliyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…