Source Filmmaker'a atölyeden nasıl item eklenir?

Ajan1

Hectopat
Daha fazla  
Başta Source filmmakera girince atölyede eklediğim itemleri yüklemek için izin istedi. Ben de sonra yüklerim diye reddettim. Nasıl yeniden yükleyebilirim? @Turgineer

Son düzenleme:
Uygulamayı kapatıp açtığınızda tekrar izin isteyecek. İndirmesine izin verirsiniz.

O zamandan beri bi daha çıkmadı maalesef.
Sadece uygulamayı açmak yetmiyor, herhangi bir projeye başlayın.

Ayrıca atölyeden bir öğe daha eklemeyi deneyin.

Sadece uygulamayı açmak yetmiyor, herhangi bir projeye başlayın.

Ayrıca atölyeden bir öğe daha eklemeyi deneyin.
Sadece yeni eklediğim öğe çıkıyor.
Vede şu tarz sorunlar çıkıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-21 212326.png
    44,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Tüm aboneliklerden çıkıp yeniden tek tek abone olup modelleri yeniden indirdim bu seferde modelleri aratınca çıkmıyor cidden çok sorunlu bir programmış.
Model isimleri farklı olabilir, Atölye sayfasında indirdiğiniz öğenin açıklamasına bakın.

Model isimleri farklı olabilir, Atölye sayfasında indirdiğiniz öğenin açıklamasına bakın.
Evet ona göre arattım başka öğeleride aradım fakat onlarda çıkmadı modellerde gezinirken bazı modellerle karşılaşabiliyom fakat çok fazla dosya var bulması zor oluyor.

Evet ona göre arattım başka öğeleride aradım fakat onlarda çıkmadı modellerde gezinirken bazı modellerle karşılaşabiliyom fakat çok fazla dosya var bulması zor oluyor.
Model listesinde Workshop olarak filtreletin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…