Source vs UE 4

Yani hocam kendimi geliştirirsem oyun motoru 2. 3. planda oluyor. UE ile de o tip bir oyun yapabilirim yani. Eyvallah hocam. Keşke mobil desteği olsa Cry Engine'nın.

Hocam düşünmüyor değilim. Bir sorayım dedim.
Benim tavsiyem Unity. İlerleyince Unreal engine. Blueprint ile de yapabilirsiniz ama elinde sonunda c++ lazım.

Evet. Bir sorayım dedim. Düşünsenize hocam, bir oyun yapmışım. CS'ye alternatif. Mekanikler vs çok güzel . Ama zor gibi. Mobil uygulama fikirlerim de var. Bi sorayım demiştim .
Eğer kısa yol istiyorsanız; Hyper-casual revaçta. İnsanlar indiriyor ve yapması da fazla zor değil. Bir sürü bağımsız geliştirici katılıyor. Mobil oyun sektörü en geniş pazarlardan biri.

Kolaylık, daha fazla görsen şölen, maliyet etkili oluyor. Bu yüzden UE4.
Hocam bu arada bunu buldum. Harbiden göresel şölen olarak daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet sağlar ama undertale gerçekten özgün ve güzel bir fikirli oyun. Aynı özgünlüğü ve güzelliği yakalamak zor.
Şöyle bir şey buldum. Yandex

Son düzenleme:
Hocam bu arada bunu buldum. Harbiden göresel şölen olarak daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir şey buldum. Yandex

Cryengine tabanlıymış. Daha çok araştırmak lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı