Source motoru nereden ögrenilir?

Ya yok texture gıbı seylerı bulurumda benım İngilizcem kötü oldugundan başlangıçta çokzor olacak bu sene İngilizce kurslarına gitmeliyim ya da Unreal Engine gibi motorlara Source havası katmalıyım.

Unreal Engine Source havası katmak imkansıza yakın desem yeridir Unreal'ın grafikleri ve ışık yansımaları çamura benziyor.

Son düzenleme:
Ya yok texture gıbı seylerı bulurumda benım İngilizcem kötü oldugundan başlangıçta çokzor olacak bu sene İngilizce kurslarına gitmeliyim ya da Unreal Engine gibi motorlara Source havası katmalıyım.

Kanka Türkçe alt yazılı bakabilirsin fakat çeviri çöp cümleleri kendi kafanda oturtman lazım biraz.

Türkçe alt yazı nasıl oluyor bende alt yazı seçeneklerinde Türkçe yok.

YouTube'da yok mu? Vallahi ben anlamadım 1 dakika.

Hocam ayarlara girin altyazılara basın Auto trancsript Türkçe oto alt yazı ona basın Türkçeyi seçin.
not: Çeviri biraz kötüdür.

YouTube'da yok mu? Vallahi ben anlamadım 1 dakika.

Hocam ayarlara girin altyazılara basın Auto trancsript Türkçe oto alt yazı ona basın Türkçeyi seçin.
Not: Çeviri biraz kötüdür.

Hocam o bende sadece İngilizce olarak gözüküyor.

Hocam first map bolumundeyım ama blok koyamıyorum nedense. Bloğa tıkladım adamın gosterdıgı yerde kare olusturmaya da çalıştım ama tıklayınca hiçbir şey olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Video atabilir misiniz?

Hocam yeni başladıgımdan neyin ne oldugunu bilmiyorum gosterek anlatır mısın?

Şu an bilgisayarda değilim bilgisayara geçince hemen atacağım.

Hocam yeni başladıgımdan neyin ne oldugunu bilmiyorum gosterek anlatır mısın?

1.bu seninki gibi kareleri kapsamıyor.

2.farenin ortasındaki tekerler ile uzaklaştır.

3.bir alan oluştur.

4.create objecte tıkla.

5.ek bilgi sağdan 1Ç kutucuktaki yere tıkla ve Z ye basarak W, A, S, D ile hareket edeerek haritayı oluşturmadan gezerek gerekli düzenlemeri yapabilirsin.

6. ek bilgi işaretli olan iki yerde - olan ile kare sayılarını azaltabilirisn + olan ile kare sayısını attırabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…