Source motoru nereden ögrenilir?

Ya yok texture gıbı seylerı bulurumda benım İngilizcem kötü oldugundan başlangıçta çokzor olacak bu sene İngilizce kurslarına gitmeliyim ya da Unreal Engine gibi motorlara Source havası katmalıyım.

Unreal Engine Source havası katmak imkansıza yakın desem yeridir Unreal'ın grafikleri ve ışık yansımaları çamura benziyor.

Son düzenleme:
Ya yok texture gıbı seylerı bulurumda benım İngilizcem kötü oldugundan başlangıçta çokzor olacak bu sene İngilizce kurslarına gitmeliyim ya da Unreal Engine gibi motorlara Source havası katmalıyım.

Kanka Türkçe alt yazılı bakabilirsin fakat çeviri çöp cümleleri kendi kafanda oturtman lazım biraz.

YouTube'da yok mu? Vallahi ben anlamadım 1 dakika.

Hocam ayarlara girin altyazılara basın Auto trancsript Türkçe oto alt yazı ona basın Türkçeyi seçin.
Not: Çeviri biraz kötüdür.

Hocam o bende sadece İngilizce olarak gözüküyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolar Source hakınnda temel bilgiler ve harita yapımı için bu uygundur. Dahası için istersenız daha fazla video atarım.

Hocam first map bolumundeyım ama blok koyamıyorum nedense. Bloğa tıkladım adamın gosterdıgı yerde kare olusturmaya da çalıştım ama tıklayınca hiçbir şey olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yeni başladıgımdan neyin ne oldugunu bilmiyorum gosterek anlatır mısın?

Şu an bilgisayarda değilim bilgisayara geçince hemen atacağım.

Hocam yeni başladıgımdan neyin ne oldugunu bilmiyorum gosterek anlatır mısın?

1.bu seninki gibi kareleri kapsamıyor.

Ekran görüntüsü 2024-11-20 212048.png

2.farenin ortasındaki tekerler ile uzaklaştır.

Ekran görüntüsü 2024-11-20 212058.png

3.bir alan oluştur.

Ekran görüntüsü 2024-11-20 212126.png

4.create objecte tıkla.

Ekran görüntüsü 2024-11-20 212135.png

5.ek bilgi sağdan 1Ç kutucuktaki yere tıkla ve Z ye basarak W, A, S, D ile hareket edeerek haritayı oluşturmadan gezerek gerekli düzenlemeri yapabilirsin.

Ekran görüntüsü 2024-11-20 212142.png

6. ek bilgi işaretli olan iki yerde - olan ile kare sayılarını azaltabilirisn + olan ile kare sayısını attırabilirsin.

Ekran görüntüsü 2024-11-20 212159.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı