Source2.club sitesi güvenilir mi?

elroNNd

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM
Meslek
Öğrenci
Source2.club adlı site bize Counter-Strike 2'nin dosyalarını veriyor ve Hamachi, Radmin gibi uygulamalar ile diğer arkadaşlarımızla oynayabileceğimizi iddia ediyor. Mantık gayet mantıklı fakat virüs olması riski var. Açıkçası pek güvenilir gözükmüyor. İndirip kullanan, veya virüse taratan var mı?

Pek mantıklı gelmedi bana. Windows 7 sanal makinemi feda etme zamanı gelmiştir
Bekleyin deniyorum.

16 gbın boş dosyaların olduğunu fark edince gelen pişmanlık hissi.

Bence de öyle olacak. Devamlı söylerim, Windows'un UWP haricinde de uygulamaları izole edip çalıştırması gerekiyor.

Bugün indirdiğiniz bir virüs, hiç yönetici yetkisi almadan sessiz sedasız AppData klasörünüzden tarayıcıya kayıtlı bütün şifreleri çalabilir. Aynı şekilde uygulamalarınızın hesap token'ini de çalabilir. Dikkatli olmak lazım

Bende çok merak ettim denerim ama 16 GB kaç saate iner bilmem.

Deneyimlerini bekliyoruz hocam.
Windows 7'ye kıyamadım, geçen gün kurduğum Windows 10 vardı onun üzerinde deniyorum. Yalnız ya adamların sunucusu yavaş ya da sanal makinelere Internet hızı daha kısıtlı geliyor.

Biraz yavaş iniyor.

Düzenleme: Adamların sunucusu yavaşmış, sanal makinede de aynı hızı aldım. Ölümü bekleyeceğiz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…