Source2.club sitesi güvenilir mi?

Windows 7'ye kıyamadım, geçen gün kurduğum Windows 10 vardı onun üzerinde deniyorum. Yalnız ya adamların sunucusu yavaş ya da sanal makinelere Internet hızı daha kısıtlı geliyor.

Biraz yavaş iniyor.

Eki Görüntüle 1713168
Eki Görüntüle 1713169

Düzenleme: Adamların sunucusu yavaşmış, sanal makinede de aynı hızı aldım. Ölümü bekleyeceğiz sanırım.
Free Download Manager kullanın hocam.

Windows 7'ye kıyamadım, geçen gün kurduğum Windows 10 vardı onun üzerinde deniyorum. Yalnız ya adamların sunucusu yavaş ya da sanal makinelere ınternet hızı daha kısıtlı geliyor.

Biraz yavaş iniyor.

Eki Görüntüle 1713168
Eki Görüntüle 1713169

düzenleme: adamların sunucusu yavaşmış, sanal makinede de aynı hızı aldım. Ölümü bekleyeceğiz sanırım.

Bekliyorum hocam. Sonuçları ben de merak ediyorum. Zaten şu an pek indirme taraftarı değilim.

Sitelerindeki Telegram grubunda bu elemanlar hile satıyormuş. Virüs olması muhtemel.

Son düzenleme:
Kaspersky virüs uyarısı vermedi. Ben bu siteden indirmiştim.

Kaspersky virüs uyarısı vermedi. Ben bu siteden indirmiştim.

Hocam peki Online oynayabiliyor musunuz? Yoksa sadece lan üzerinden mi oynayabiliyorsunuz?
Umarım virüs yoktur.

Hocam peki Online oynayabiliyor musunuz? Yoksa sadece lan üzerinden mi oynayabiliyorsunuz?
Umarım virüs yoktur.
Online oynanmıyor. Sadece botlar ile oynayabiliyorum. Hamachi üzerinden arkadaşlarınla oynayabileceğin söyleniyor ama henüz test etmedim.
Dipnot: Sözlerime güvenerek hareket edenler, başınıza gelecek herhangi bir olayda ben sorumlu değilim. Bu websitesini oluşturan kişi malum alemde kötü namlara sahip.
Korsan oyunun .exe dosyasının virustotal sonucu.

Son düzenleme:
Source2.club adlı site bize Counter-Strike 2'nin dosyalarını veriyor ve Hamachi, Radmin gibi uygulamalar ile diğer arkadaşlarımızla oynayabileceğimizi iddia ediyor. Mantık gayet mantıklı fakat virüs olması riski var. Açıkçası pek güvenilir gözükmüyor. İndirip kullanan, veya virüse taratan var mı?

Site ben virüsüm diye bağırıyor.

@brkyozell hocam indirmeniz ne durumda? Sonuçları gerçekten merakla bekliyorum. Virüs olduğundan %99.9 eminim fakat virüs programları ne diyecek çok merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı