Source2.club sitesi güvenilir mi?

Free Download Manager kullanın hocam.

Bekliyorum hocam. Sonuçları ben de merak ediyorum. Zaten şu an pek indirme taraftarı değilim.

Sitelerindeki Telegram grubunda bu elemanlar hile satıyormuş. Virüs olması muhtemel.

Son düzenleme:
Kaspersky virüs uyarısı vermedi. Ben bu siteden indirmiştim.

Kaspersky virüs uyarısı vermedi. Ben bu siteden indirmiştim.

Hocam peki Online oynayabiliyor musunuz? Yoksa sadece lan üzerinden mi oynayabiliyorsunuz?
Umarım virüs yoktur.

Hocam peki Online oynayabiliyor musunuz? Yoksa sadece lan üzerinden mi oynayabiliyorsunuz?
Umarım virüs yoktur.
Online oynanmıyor. Sadece botlar ile oynayabiliyorum. Hamachi üzerinden arkadaşlarınla oynayabileceğin söyleniyor ama henüz test etmedim.
Dipnot: Sözlerime güvenerek hareket edenler, başınıza gelecek herhangi bir olayda ben sorumlu değilim. Bu websitesini oluşturan kişi malum alemde kötü namlara sahip.
Korsan oyunun .exe dosyasının virustotal sonucu.

Son düzenleme:
Oyun Torrent'e düştü. Hani bu site güvenilir mi bilemem ama dosyaları internette var. Açıkçası virüs olacağını düşünmüyorum. Steam'de ki dosyları direk yüklemişlerdir.

Site ben virüsüm diye bağırıyor.

@brkyozell hocam indirmeniz ne durumda? Sonuçları gerçekten merakla bekliyorum. Virüs olduğundan %99.9 eminim fakat virüs programları ne diyecek çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…