Soy ağacım farklı çıktı

Makaleler
1
Arkadaşlar selamlar, e devletten artık soyunuza diyagram şeklinde bakıp görebiliyorsunuz. Ben de ilk defa bakarken Kosova Priştineden, Romanya Maçin'den geldiğmizi öğrendim. Hatta uzak akraba tarzında değil babamın dedesi bile oralı gözüküyor. Ben bir şekilde bu iki devletten de vatandaşlık talep edebilir miyim bir şekilde? Biliyorum özellikle Kosova daha dünyada tanınan bir ülke değil, Sırbistan'ın özerk bölgesi olarak gözüküyor ama hiç yoktan ekstra bir vatandaşlığım olsa iyi olur.

23132123.PNG

32131231231.PNG

Arkadaşlar selamlar, e devletten artık soyunuza diyagram şeklinde bakıp görebiliyorsunuz. Ben de ilk defa bakarken Kosova Priştineden, Romanya Maçin'den geldiğmizi öğrendim. Hatta uzak akraba tarzında değil babamın dedesi bile oralı gözüküyor. Ben bir şekilde bu iki devletten de vatandaşlık talep edebilir miyim bir şekilde? Biliyorum özellikle Kosova daha dünyada tanınan bir ülke değil, Sırbistan'ın özerk bölgesi olarak gözüküyor ama hiç yoktan ekstra bir vatandaşlığım olsa iyi olur.

Eki Görüntüle 1162271

Eki Görüntüle 1162272
Ruski yes ?
Benim soyacağımdada Lazkiye yazıyor. Suriyenin en önemli liman kentiymiş . Merak ettimde bende Suriye vatandaşı olabilir miyim ? Sorunuzun cevabını bulduğunuzda yeşillendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Vatandaşlık alamıyorsunuz, o kişilerin yaşıyor olması gerekli, yaşayan kişiler gidip başvuracak onlar alacak sonrasında sıra sıra öyle öyle size kadar gelecek gibi bir durum yani imkansıza yakın gibi bir durum, ki zaten yaşamıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı