S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.761 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 13 Ekim 2024 #1 Merhaba. Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım.
Merhaba. Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.814 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 13 Ekim 2024 #2 S.Ganacci dedi: Merhaba. Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Evet.
S.Ganacci dedi: Merhaba. Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Evet.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 13 Ekim 2024 #3 S.Ganacci dedi: Merhaba. Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Evet, ismimi de değiştirmeyi düşünüyorum.
S.Ganacci dedi: Merhaba. Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Evet, ismimi de değiştirmeyi düşünüyorum.
5 529568 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 13 Ekim 2024 #4 S.Ganacci dedi: Merhaba. Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Hayır ama soyadım ırkçı bir söylem içerdiğinden dolayı çok ırkçılığa maruz kaldım.
S.Ganacci dedi: Merhaba. Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Hayır ama soyadım ırkçı bir söylem içerdiğinden dolayı çok ırkçılığa maruz kaldım.
Selim01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 584 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :C 13 Ekim 2024 #5 Değiştirmesi o kadar kolay mı?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.761 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 13 Ekim 2024 #6 Selim01 dedi: Değiştirmesi o kadar kolay mı? Genişletmek için tıkla... e-Devlet üzerinden talep oluşturuyorsunuz. Mahkeme onay verirse soyadınız değişip yeni kimliğinizi çıkartıyorsunuz.
Selim01 dedi: Değiştirmesi o kadar kolay mı? Genişletmek için tıkla... e-Devlet üzerinden talep oluşturuyorsunuz. Mahkeme onay verirse soyadınız değişip yeni kimliğinizi çıkartıyorsunuz.
8 837168 Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 852 Çözümler 7 13 Ekim 2024 #7 S.Ganacci dedi: e-Devlet üzerinden talep oluşturuyorsunuz. Mahkeme onay verirse soyadınız değişip yeni kimliğinizi çıkartıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Eskiden değil miydi o uygulama ya. Artık mahkeme zorunlu diye biliyorum.
S.Ganacci dedi: e-Devlet üzerinden talep oluşturuyorsunuz. Mahkeme onay verirse soyadınız değişip yeni kimliğinizi çıkartıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Eskiden değil miydi o uygulama ya. Artık mahkeme zorunlu diye biliyorum.
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2024 #8 S.Ganacci dedi: Merhaba. Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... 5 yıl önce değiştirdim.
S.Ganacci dedi: Merhaba. Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... 5 yıl önce değiştirdim.
alpinestars Picopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #9 Selim01 dedi: Değiştirmesi o kadar kolay mı? Genişletmek için tıkla... Ben değiştirdim E-Devlet'ten fakat tüm bankalar, kimlik, ehliyet vb iptal oldu.
Selim01 dedi: Değiştirmesi o kadar kolay mı? Genişletmek için tıkla... Ben değiştirdim E-Devlet'ten fakat tüm bankalar, kimlik, ehliyet vb iptal oldu.
P Pastafarican Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 113 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri 13 Ekim 2024 #10 S.Ganacci dedi: Merhaba. Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Ben soyadimi degistirdim. Ismim icin de basvuruda bulundum ama o kabul olmadi.
S.Ganacci dedi: Merhaba. Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Ben soyadimi degistirdim. Ismim icin de basvuruda bulundum ama o kabul olmadi.