ArdaDLKLC Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cihaz Full brick. Fastboot falan hiçbir şeye girmiyor. Videodakileri yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Chimera ile driver güncel. Mi Flash, ADB falan hepsi kurulu. ROM Fastboot ROM'u. Kırmızı olan yer hiç ilerlemiyor. Hata 15dk sonra çıktı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2024
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cihaz Full brick. Fastboot falan hiçbir şeye girmiyor. Videodakileri yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Chimera ile driver güncel. Mi Flash, ADB falan hepsi kurulu. ROM Fastboot ROM'u. Kırmızı olan yer hiç ilerlemiyor. Hata 15dk sonra çıktı.
Çözüm ArdaDLKLC 9 Nisan 2024 range_1 dedi: Yapmadiysan yardim edeyim. Genişletmek için tıkla... Çözdüm, bypass tool ile bypass yapıp öyle ROM attım.
range_1 dedi: Yapmadiysan yardim edeyim. Genişletmek için tıkla... Çözdüm, bypass tool ile bypass yapıp öyle ROM attım.
range_1 Femtopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #2 yapmadiysan yardim edim Artı 0 Eksi
KS KS ArdaDLKLC Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #3 range_1 dedi: Yapmadiysan yardim edeyim. Genişletmek için tıkla... Çözdüm, bypass tool ile bypass yapıp öyle ROM attım. Artı 0 Eksi Çözüm
range_1 dedi: Yapmadiysan yardim edeyim. Genişletmek için tıkla... Çözdüm, bypass tool ile bypass yapıp öyle ROM attım.