kitshe Centipat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #1 Klavyemde CTRL ve ALT kombinasyonlarının hiçbiri çalışmıyor. Her şeyi denedim. Ayrıca space tuşum falan çalışmıyor. Klavye üzerinden yanlışlıkla bir kombinasyon yapıp bunu kapatmış olabilir miyim? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Klavyemde CTRL ve ALT kombinasyonlarının hiçbiri çalışmıyor. Her şeyi denedim. Ayrıca space tuşum falan çalışmıyor. Klavye üzerinden yanlışlıkla bir kombinasyon yapıp bunu kapatmış olabilir miyim? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
HanzoFerrari Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 612 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz Mühendis 29 Eylül 2022 #2 Klavyeniz nedir? Ve bir yazılımı var mı? Artı 0 Eksi
KS KS kitshe Centipat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #3 HanzoFerrari dedi: Klavyeniz nedir? Ve bir yazılımı var mı? Genişletmek için tıkla... Inca IKG 445, yazılımı yok, acaba yanlışlıkla klavyeden bir kısayola mı bastım bilmiyorum, kullanma kılavuzunu da bulamadım. Artı 0 Eksi
HanzoFerrari dedi: Klavyeniz nedir? Ve bir yazılımı var mı? Genişletmek için tıkla... Inca IKG 445, yazılımı yok, acaba yanlışlıkla klavyeden bir kısayola mı bastım bilmiyorum, kullanma kılavuzunu da bulamadım.
HanzoFerrari Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 612 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz Mühendis 30 Eylül 2022 #4 Hocam tuşlar bazen basıp bazen basmıyor mu yoksa hiç mi basmıyor? Ve bu attığım linkten tuşlar teker teker kontrol eder misin? Online Klavye Tuş Testi Klavyenizi internet üzerinden kontrol edin. teknikbilgim.com Artı 0 Eksi
Hocam tuşlar bazen basıp bazen basmıyor mu yoksa hiç mi basmıyor? Ve bu attığım linkten tuşlar teker teker kontrol eder misin? Online Klavye Tuş Testi Klavyenizi internet üzerinden kontrol edin. teknikbilgim.com
Istdasder Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 8 16 Ocak 2025 #5 Hocam merhaba bende CTRL, Windows, alt, FN ve diğer CTRL tuşları çalışmıyor nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi