Çözüldü Space tuşunun parçası kırılırsa garantiye girer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pixel_less

Kilopat
Makaleler
31
Yer
Manisa
Nasıl oldu ben de bilmiyorum daha dün rahatça basabiliyor iken bu sabah oyun oynarken takılı kaldı karakter sürekli zıplamaya başladı. Normal basışta sorun yok ama azıcık bastırsam hemen içinde takılı kalıyor. Tuşu yerinden çıkarmadan klavyenin yanından baktım. Space tuşunun demirini tutan 2 plastik parçadan biri kırılmış. Bu garantiye girer mi? Girmez ise yeni bir klavye almak zorunda kalacağım. Ama sırf minik bir plastik yüzünden de bu devirde yeni klavye alınmaz ki :(

Not: Klavyeye herhangi bir şekilde su vb dökülmedi yere falan da düşmedi.

Çözüm
Maalesef garantiye girmiyormuş. Konu üzerinden bayağı vakit geçti ama güncellemeyi unutmuşum.
Nasıl oldu ben de bilmiyorum daha dün rahatça basabiliyor iken bu sabah oyun oynarken takılı kaldı karakter sürekli zıplamaya başladı. Normal basışta sorun yok ama azıcık bastırsam hemen içinde takılı kalıyor. Tuşu yerinden çıkarmadan klavyenin yanından baktım. Space tuşunun demirini tutan 2 plastik parçadan biri kırılmış. Bu garantiye girer mi? Girmez ise yeni bir klavye almak zorunda kalacağım. Ama sırf minik bir plastik yüzünden de bu devirde yeni klavye alınmaz ki :(

Not: Klavyeye herhangi bir şekilde su vb dökülmedi yere falan da düşmedi.
Mekanik klavye mi membran mı? Hangi model?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı