Logitech G213'te enter tuşunun demirinin oturtulduğu yer kırılırsa ne olur?

5x soldier

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ5 7400 3.00 GHZ SAPPHİRE NİTRO RX 570 4GB 500 GB M.2 Ssd 16GB RAM
Birkaç gün önce istemeden enter tuşuna çok sert bastım ve o günden sonra enter tuşunun sesinde bir değişiklik ve hissiyatında dengesizlik hissettim ve şu an şu saatte çıkartmaya karar verdim. Çok takıntılıyımdır, klavyeyi yeni aldım o kadar para verdim çok mutsuzum şu an. Umarım garantiye girer vb bir şey söylersiniz. Tuşu çıkardım her şey gayet normal ama ben sert bastığımda metal çubuğu düştü herhalde dedim ve geri oturttum. Oturttuktan sonra bastırdım hafifçe oturmayınca biraz daha sert bastırdım ve sonuç: Çok mutsuzum ne olursunuz olumlu bir şeyler söyleyin. Onca para verdim ve çok yeni aldım şu an inanılmaz mutsuzum. Çare olarak buraya yazıyorum olay taze az önce yaşandı. Cevap gelmezse ki muhtemelen öyle olacak cevap gelmezse gündüz yine konu açacağım.

Klavyenin markası ve modeli: Logitech G213.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-04-09 saat 02.45.02_0d77bfcd.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-09 saat 02.45.02_0d77bfcd.jpg
    228,5 KB · Görüntüleme: 20
  • WhatsApp Görsel 2025-04-09 saat 02.45.02_0fdb35eb.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-09 saat 02.45.02_0fdb35eb.jpg
    243,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün önce istemeden enter tuşuna çok sert bastım ve o günden sonra enter tuşunun sesinde bir değişiklik ve hissiyatında dengesizlik hissettim ve şu an şu saatte çıkartmaya karar verdim. Çok takıntılıyımdır, klavyeyi yeni aldım o kadar para verdim çok mutsuzum şu an. Umarım garantiye girer vb bir şey söylersiniz. Tuşu çıkardım her şey gayet normal ama ben sert bastığımda metal çubuğu düştü herhalde dedim ve geri oturttum. Oturttuktan sonra bastırdım hafifçe oturmayınca biraz daha sert bastırdım ve sonuç: Çok mutsuzum ne olursunuz olumlu bir şeyler söyleyin. Onca para verdim ve çok yeni aldım şu an inanılmaz mutsuzum. Çare olarak buraya yazıyorum olay taze az önce yaşandı. Cevap gelmezse ki muhtemelen öyle olacak cevap gelmezse gündüz yine konu açacağım.

Klavyenin markası ve modeli: Logitech G213.

Memrana basmak için olan telimi kırdın?
Neyi kırdığını tam anlayamadım.

Konuyu açıp ortadan kaybolanları anlamıyorum yardım etmek istiyorum ortadan kayboluyor.

Son düzenleme:

Konuyu açıp ortadan kaybolanları anlamıyorum yardım etmek istiyorum ortadan kayboluyor.

Okuldaydım kusura bakmayın. Hayır klavyenin denge telinin oturduğu yuva kırıldı, bakarsanız telin en aşağısında bir parça duruyor, o parça iki taraflı bir şekilde teli tutuyor ve o da tuşu oturuturken del yeterince yatay olmadığı için o sıkıştırmak için olan yere baskı yapıp kırdı, eve gider gitmez Vatan Bilgisayar'ı arayıp soracağım, sizce garantiye girer mi? Veya girmesi için ne yapmalıyım.

Gece Logitech desteğe yazdım ve bana aldığım yere söylememi istediler, olumlu sonuç alacağımı söylediler ama sizce onlara ne demeliyim veya ne dememeliyim. Mesela bir şey söylerim yanlış olur diye kabul etmezler, gibi bir durum yaşansın da istemiyorum hem onlara hem de buraya yazdım.

Aradım aldığım mağazaya götürüp servise vermemi onların da bana yapılabilecekleri ücreti karşılığında yapabileceklerini söylediler. Şu an var ya kendime sövüyorum affedersiniz bir şey vardı da sanki enter tuşunu çıkarıyorum.

Sizce ne yapılmalı en ufak öneride bulunsanız yeter bana.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı