Spacedesk dublicate screen görüntü problemi

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Spacedesk uygulamasını kullanarak telefonumu bilgisayara ikinci ekran olarak bağladığımda windows tuşu + p yaptıktan sonra duplicate seçeneğini seçtiğimde iki ekranın aynı görüntüyü vermesi gerekiyor, fakat görüntü ben sanki iki monitör kullanıyormuşum da masaüstüm sağ tarafa kaydırılmış gibi görünüyor. Extend ile duplicate seçenekleri aynı görüntüyü veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Anlık telefondan aldığım görüntü:

Screenshot_2021-03-28-14-10-31.png

Anlık olarak bilgisayardan aldığım görüntü:

a..png

Laptop üzerinde hem Intel HD Graphics hem de Nvidia ekran kartı olduğu için mi böyle oluyor emin olamadım fakat çok sinirimi bozuyor. Ekranları kopyala dediğim zaman tamamen aynı ekranları görmem gerekiyorken sanki masaüstünü uzatmışım gibi fareyi sağa doğru hareket ettirince fare telefon ekranında beliriyor. Sola çekince bilgisayarın ekranına geliyor.
Düzenleme: Biraz daha net anlatmak gerekirse, extend seçeneğini kullanınca sanki ikinci monitör sağa eklenmiş gibi oluyor, duplicate seçeneğini kullanınca ikinci monitör sola eklenmiş gibi görünüyor. Aynı ekran kesinlikle yansımıyor.
1616927509512.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı