Rehber spacedesk ile mobil cihazları monitör olarak kullanmak

Twitch için biraz sıkıntılı. Örneğin kendi yayınını izlerken donma çok oluyor. En fazla yorum, yazı vs. okunur.

Anladım teşekkür ederim. O zaman ben laptoptan artık halledicem yapıcak bir şey yok.

Ben de denedim bunu, USB üzerinden yapınca o gecikmeler baya bir düşüyor. Eski 10.1 tablette güzel oldu Upload hızına çok etki edeceğimi sanmıyorum, lokal ağda çalışıyor arkadaşın anlattığı. Eğer USB'den bağlarsanız da sıkıntı olmuyor.

USB'den nasıl bağladınız?

Merhaba, biraz geç oldu ama sizden sonrası merak eder diye yazacağım. Spacedesk yazılımı yerel ağda çalışır, internet hızını kullanmaz. Yerel ağa atanan IP adresi ile etkileşimdedir.
Aynı şekilde Windows 10 kullanıyorsanız, bilgisayarınızdan "Etkin nokta" açarak monitör olarak kullanacağınız cihazı o bağlantıya bağlayın. Ciddi oranda hız iyileşmesi sağlayacaktır. Ben şu anda Samsung Galaxy Tab 4-E cihazından yazıyorum. Herhangi bir yavaşlama yok, indirme yapıyorum aynı şekilde. Hızda bir sorun yok.

Son düzenleme:
Merhaba. Bilgilendirme için teşekkürler. Ben bu uygulamayı kullanırken tabletin kendi kalemiyle yazı yazabiliyordum. Fakat artık yazamıyorum. Uygulama açık değilken kalemi kullanabiliyorum. Sizce sıkıntı ne olabilir?

O konuda pek fikrim yok. spacedesk'i kaldırıp yüklemeyi denediniz mi? Sürücüsünü yeniden yüklemek gerekebilir.

telefonda bir programa tıklayınca pc de açıuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…