LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.411 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 28 Mayıs 2024 #1 Spacedesk uygulaması üzerinden tabletimi 2. ekran olarak kullanıyorum ve altta açık olduğu için çıkan simgenin olmamasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bir de 2. ekrana özel wallpaper nasıl ekleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2024
Spacedesk uygulaması üzerinden tabletimi 2. ekran olarak kullanıyorum ve altta açık olduğu için çıkan simgenin olmamasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bir de 2. ekrana özel wallpaper nasıl ekleyebilirim?
Çözüm Pencere bakıcısı 28 Mayıs 2024 LiXR dedi: Evet sadece bağlandığında gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden tablet bağlıyken spacedesk durdurun.
LiXR dedi: Evet sadece bağlandığında gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden tablet bağlıyken spacedesk durdurun.
KS KS LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.411 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 28 Mayıs 2024 #11 Pencere bakıcısı dedi: Görev Yöneticisi'nden tablet bağlıyken spacedesk durdurun. Genişletmek için tıkla... 2. ekran olarak tablet kaldı ama arkada spacedesk çalışmıyor neyse oldu mu oldu sağ ol yardımın için. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Görev Yöneticisi'nden tablet bağlıyken spacedesk durdurun. Genişletmek için tıkla... 2. ekran olarak tablet kaldı ama arkada spacedesk çalışmıyor neyse oldu mu oldu sağ ol yardımın için.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 28 Mayıs 2024 #12 LiXR dedi: 2. ekran olarak tablet kaldı ama arkada spacedesk çalışmıyor neyse oldu mu oldu sağ ol yardımın için. Genişletmek için tıkla... Akıcı şekilde çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
LiXR dedi: 2. ekran olarak tablet kaldı ama arkada spacedesk çalışmıyor neyse oldu mu oldu sağ ol yardımın için. Genişletmek için tıkla... Akıcı şekilde çalışıyor mu?
KS KS LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.411 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 28 Mayıs 2024 #13 Pencere bakıcısı dedi: Akıcı şekilde çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tabletin ekranında donma oluyor zaten oluyordu tablet biraz dandik. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Akıcı şekilde çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tabletin ekranında donma oluyor zaten oluyordu tablet biraz dandik.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 28 Mayıs 2024 #14 LiXR dedi: Tabletin ekranında donma oluyor zaten oluyordu tablet biraz dandik. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor normalmiş. Artı 0 Eksi
LiXR dedi: Tabletin ekranında donma oluyor zaten oluyordu tablet biraz dandik. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor normalmiş.