Çözüldü Spec Ops: The Line hassasiyeti çok ayarsız

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hallettim tamam. Belgelerimde ki dosyaların (.ini) kilidini kaldırdım bir programla. Kilit dediğimde içine girdiğinizde yazdığı çince tarzı yazılar. Ondan sonra sensitivity'i mouse ayarlarını falan baka baka hallettim. Eyvallah teşekkürler gene de.
Orjinal mi yoksa Steam sürümü mü? Eğer Steam sürümüyse bu normal, bir .asi dosyası vardı fakat artık çalışmıyor. Yapabileceğin en iyi şey DPI'nı düşürüp alışmaya çalışmak. Eğer RAW INPUT Ayarı varsa onu da kapatmayı dene, lütfen.

Hallettim tamam. Belgelerimde ki dosyaların (.ini) kilidini kaldırdım bir programla. Kilit dediğimde içine girdiğinizde yazdığı çince tarzı yazılar. Ondan sonra sensitivity'i mouse ayarlarını falan baka baka hallettim. Eyvallah teşekkürler gene de.

Çözüm
Hallettim tamam. Belgelerimde ki dosyaların (.ini) kilidini kaldırdım bir programla. Kilit dediğimde içine girdiğinizde yazdığı Çince tarzı yazılar. Ondan sonra sensitivity'i mouse ayarlarını falan baka baka hallettim. Eyvallah teşekkürler gene de.

Aynı sorunu yaşıyorum. Belki görmezsin ama görürsen sorunu nasıl çözdüğünü yazabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı