Spec Ops: The Line ve dishonered oyunları nasıl bir oyun? Call of Duty gibi takım arkadaşlarımızla mı savaşıyoruz yoksa bir göreve tek başına mı gidiyoruz. Tek başına gidiyorsak sevmeyeceğimi düşünüyorum. Ve oyun Tomb Raider gibi bulmacalı mı? Aksiyon kesintisiz ve fazlaysa oyunu çok severim. Fakat Tomb Raider gibiyse gram sevmem. Siz bu oyunu bana önerir misiniz?(CoD ve Max Payne gibi oyunlardaki aksiyonu seviyorum.)
Spec: Ops The Line oynamadım ama olumlu yorumları var. Dishonored'ı oynadım ve aradığın şeyin bu oyun olmadığını söyleyebilirim. Sana tavsiye etmiyorum.
Spec Ops: The Line ve dishonered oyunları nasıl bir oyun? Call of Duty gibi takım arkadaşlarımızla mı savaşıyoruz yoksa bir göreve tek başına mı gidiyoruz. Tek başına gidiyorsak sevmeyeceğimi düşünüyorum. Ve oyun Tomb Raider gibi bulmacalı mı? Aksiyon kesintisiz ve fazlaysa oyunu çok severim. Fakat Tomb Raider gibiyse gram sevmem. Siz bu oyunu bana önerir misiniz?(CoD ve Max Payne gibi oyunlardaki aksiyonu seviyorum.)
Spec: Ops The Line oynamadım ama olumlu yorumları var. Dishonored'ı oynadım ve aradığın şeyin bu oyun olmadığını söyleyebilirim. Sana tavsiye etmiyorum.
Oyunun hikayesi çoğu filmden güzeldi, karakterin yıpranmışlığı ve delirmesini iliklerime kadar hissettim. Umarım satın alıp oynamışsınızdır, oynamadıysanız kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.
Hikayesi güzel bir oyun. Ama oynanış açısından bilerek düz bir oynanış vermişler, hikaye sebeplerinden dolayı. Kısa bir oyun 5-7 saatte bitirirsin indirimde veya şimdi al bence, çünkü fiyatı gayet uygun.
Kısa bir hikayesi var spoiler vereceğim az kusura bakma Dubai'ye giden Amerikan askerleriyiz ve amacımız güvenliği sağlamak ama bir tane kötü komutan var bizi manipüle etmeye çalışıyor yok işte bütün siviller senin yüzünden öldü falan öyle aga 3 saatlik oyun Max zaten oyna geç.