Speccy Kullanmayın!

Daha önce de birisi burada o yazılımı kullanarak işlemcisinin anakartın bir parçasının 100 küsür derece oldugunu şikayet etmişti. Tabi ben de kullandıgı yazılımın sorunlu oldugunu söylemiştim. Doğru demişim adamın attıgı fotoğraf ile aynı yani speecy kullanıyormuş.
@So Justice Bu arada sizi ve pek çok kişiyi MSI konusunda etiketlemiştim moderatör kaldırmıştı.

CPU'nun 108 derece olsa zaten bilgisayarın çalışması için bir neden kalmaz. 108 derece bilgisayar mı çalışır?

İşlemci sıcaklığına bakmak istemek > CPUID HWMonitor, AIDA64 başka alternatife gerek yok.

Corsair’in ICUE yazilimi da Ryzen 7 2700X islemcimi daha actigim gibi bilgisayari 90-100 derece gosteriyor

İlk bilgisayarımı topladığımda bu programa baktığımda anakart 110 derece gösteriyordu. Cidden çok telaşlanmıştım fakat sonra anladım bu programın hatalı olduğunu. O günden beri kurmadım bilgisayarıma.

Corsair ICUE yazılımı işlemciyi 100 küsür derecelerde gösteriyordu hep. Bugun update çıkmış ve normal seviyelere inmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…