ffawersake
Hectopat
Allah sizden razı olsun bende laptop niye bu kadar ısınıyor diye telaşa sokuluyorum CS:GO'ya giriyom 70 derece oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
70 Derece laptop için normal bir değer uzun süre oynuyorsanız.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN BENDE LAPTOP NİYE BU KADAR ISINIYOR DİYE TELAŞA SOKULUYORUM CSGO YA GİRİYOM 70 DERECE OLUYOR
@LonelyMan mimlenmiş uygulamayı kullanmaya lüzum yok. "Acaba doğru mu gösteriyor?" Kuşkusuyla kullanmaktansa HWiNFO veya HWMonitor kullanılmalı. Onlar da ücretsiz.
Bu arada sanırım SSD'yi SATA II portuna takmışsınız![]()
Takılamaz demedim. Sadece SSD'nin gerekli performansını alamazsınız. Anakartınız da destekliyor. Uyarmak istedim.Neden SATA 2 portuna takılamaz mı![]()
Katılıyorum. Ben de ASUS AI Suite III kullanıyorum. Fakat oyun sırasında "Alt+Tab" atmam gerekiyor. MSI AfterBurner'ı işlemci sıcaklığıma bakmak için kullanmıyorum çünkü yanlış gösteriyor.Bu ısı programlarını neden kullanıyorsunuz ki, acaba sorun bende mi? Sadece CPU-Z ve MSI'ın kendi programı olan Control Centre'yi kullanıyorum ve yeterli geliyor.
Takılamaz demedim. Sadece SSD'nin gerekli performansını alamazsınız. Anakartınız da destekliyor. Uyarmak istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.