Speed Auto clicker temiz mıdır?

750861

Centipat
Arkadaşlar merhaba, fabi. Me adlı siteden Speed Auto clicker programının RAR olarak indirdim. İçini açıp çalıştırdım da denedim çalıştı normal. Ama bazi makalelerde temiz olduğu yaziyor bazı makalelerde ise virüslü olduğu yaziyor. C cevaplarsanız sevinirim.

Not: Orijinal sitesinden indirdim.
Ayrıca virüslü ise nasıl temizleyeceğiz?
İndirirken antivirüs programlarim bir şey demedi!

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdi tekrar uygulamayı taratın, Kaspersky öneririm.

Şimdi tekrar uygulamayı taratın, Kaspersky öneririm.
Hocam ben uygulama dosyalarını bilgisayardan sildim korktuğum için. Virüslü mu değil mi? Ona göre geri aynı siteden yükleme yapacağım.

Hocam ben uygulama dosyalarını bilgisayardan sildim korktuğum için. Virüslü mu değil mi? Ona göre geri aynı siteden yükleme yapacağım.

Siteyi virüstotel'de taratın. VirusTotal'de bir şey çıkmazsa indirip rahat rahat kullanırsınız. İndirdikten sonra virüslüyse antivirüsler otomatik kaldırmak isterler.

İlk attığın sonuçta sıkıntı yok ama ikinci attığındaki 3 tane kırmızı şüphelendirdi. Ama hayata bir kere geliyoruz indirin gitsin, tadını çıkartın.

Virüs programı Malwarebytes ve Windows virüs şeyi.

RAR'dan çıkarıp mi taratayim EXE idi sanırım dosya.
RAR'dan çıkarıp mı tarayım yoksa direk siteden inen RAR'ı mı atayım VirusTotal'a?

Dosya ZIP imiş pardon.

Sadece bir tane kırmızı var.
Max secure trojan malware diye.

Bu ZIP dosyasının VirusTotal sonucu.

Bu link ise EXE dosyasinin taramasi ZIP'in icindeki bu da 3 kırmızı cikti.

Bkav Pro, Max secure, cynet buldu bunda da.
Malicious, trojan malware, ve malware yazıyor.

Virüslu mu yani?

Dosyayı silsem gider mi virusse.

@Dead Girl

İlk attığın sonuçta sıkıntı yok ama ikinci attığındaki 3 tane kırmızı şüphelendirdi. Ama hayata bir kere geliyoruz indirin gitsin, tadını çıkartın.

Hocam korkuyorum, hayata bir kere gelmekle alakası yok. Ben burada virüslü mü değil mi onu soruyorum.

Virüslü mü değil mi?
Virüslüyse nasıl silerim?

Eğer dosyadaki virüs bilgisayarın içine girdiyse dosyayla gitmez(güçlü virüsler). Hafif virüslerin %80i dosyayla gider, kalanını anitvirüsle gidermen gerekir. Ama bundaki virüsler bilgilerini alabilir, bilgisayarında anormal haraketler sergilerler.

Öyle bir şey yok zaten önceden de kullanıyordum. Ama şimdi bir kuşkulandım, virüslü mü?

Ve Malwarebytes ve Kaspersky Free siler mi?

Önceden kullandığında bir şey olmuyorsa neden sorguladın ki? Dediğin antivirüsler siler.

Öyle bir şey yok zaten önceden de kullanıyordum. Ama şimdi bir kuşkulandım, virüslü mü?

Ve Malwarebytes ve Kaspersky Free siler mi?

Virüslü değilse silmeyecegim. Virüslü mu değil mi? Virüs ise silmeyi sonra araştırırım. Viruslu mu değil mi?

Mesela ne tür bilgilerimi alabilir bir de onu sorayim. Kredi kartı, kendim hakkinda hiçbir bilgim gezmedi bilgisayarimda.

Oyun oynuyorum o kadar bir de e-postam var sifreler de belgeler adlı klasorde..

Değiştirilmeli mi?

@Dead Girl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…