Speed Auto clicker temiz mıdır?

@750861, hayır virüslü falan değil. Zaten VT sonucunda pozitif sonuç veren AV yazılımları False-Positive oranları yüksek AV yazılımları. Ayrıca pek de kaliteli değiller. Bu sebeple normal, sorun yok. Yazılımı kullanabilirsiniz.

Bilgisayara bir şey olmaz değil mi birisi dedi de Dead Girl diye.

Kullansam bir zarari olur mu PC'ye falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
@750861, hayır bir sıkıntı olmaz. O büyük ihtimalle VirusTotal'de pozitif sonuçları görünce böyle dedi. Ama o sonuçlar false-positive.

Abi nasıl bilgisayar çöker çok tıklandığından dolayı mı çöker yoksa uygulama hatası mı?

Ha bu arada bir şey ayarladım maksimum 14'u görüyor Minecraft AFK farmında otururken oyundan atıyor o yüzden indirdim :D

Abi nasıl bilgisayar çöker çok tıklandığından dolayı mı çöker yoksa uygulama hatası mı?

Şunu demeye çalışıyorum virüs falan yok ancak bu programı bilmeden kullanırsan örneğin CPS limitini yüksek yaparsan masaüstünde bilgisayar donar normalde yani. Makroyu X tuşuna ata CPS limitini 16 yap.

@Blue Beetle @fermaNga

Şunu demeye çalışıyorum virüs falan yok ancak bu programı bilmeden kullanırsan örneğin CPS limitini yüksek yaparsan masaüstünde bilgisayar donar normalde yani. Makroyu X tuşuna ata CPS limitini 16 yap.

Abi ben ayar yaptım buna 14'u geçmiyor da olur değil mi?

Minecraft AFK farmında otururken oyundan atıyor o yüzden indirdim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı