Speed mouse pad önerisi

adonis_exe

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX7700XT
Ryzen 5 7600
Asus Prime A-620 mk
16 gb corsair vengeance ram
MAD68 HE
ATK Blazing sky x1 pro max
Wraith İEM Sense pro
Odyssey G4 240 HZ 1 MS
AOC 24G4X 180 HZ 0.5 MS
Meslek
Stajyer Elektrikçi
Şu anda Litepad kullanıyorum, leş gibi bir pad full Control nefret ettim. Hız delisiyim, full hız istiyorum, ne alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Litepad kullanıyorum, leş gibi bir pad full Control nefret ettim. Hız delisiyim, full hız istiyorum, ne alınmalı?

Bütçe nedir? Blade Y alınmaz kullanımı hiç rahat değil ve 6-7 ayda veya daha kısa sürede skatez yer bitirir

Bütçe nedir? Blade y alınmaz kullanımı hiç rahat değil ve 6-7 ayda veya daha kısa sürede skatez yer bitirir.

Alacağı en hızlı padlerden biri. Yaz aylarında sleeve kullanabilir. Kışın ona da çok gerek yok. Skatesi de düzenli değiştirecek bu kadar. Bu kadar hızlı istiyorsa bir karşılığı da olacak normal olarak.

Alacağı en hızlı padlerden biri. Yaz aylarında sleeve kullanabilir. Kışın ona da çok gerek yok. Skatesi de düzenli değiştirecek bu kadar. Bu kadar hızlı istiyorsa bir karşılığı da olacak normal olarak.
Sakteze ve sleeve harcayacağı parayı pade verse ESPTiger çıkar hem masrafı olmaz

Sakteze ve sleeve harcayacağı parayı pade verse esptiger çıkar hem masrafı olmaz.

Sleeve sadece bu mouse padler için değil tüm padler için öneriliyor. Ve kullanmak zorunlu değil, sen rahat edemezsin fakat başkası sleeve olmadan da rahat eder. Onun dışında bez parçasına para vermeye bile gerek yok, evde gerek çorap olsun gerek kıyafet olsun. Onlar ile yapabilir. Skates dediğin şey de 300 400 TL. Toplam fiyat en fazla 1300 TL'ye geliyor, 1300 TL'ye bu kadar hızlı bir esptiger bulursan söyle alalım. Blade y bütçesinde en hızlısı.

Sleeve sadece bu mouse padler için değil tüm padler için öneriliyor. Ve kullanmak zorunlu değil, sen rahat edemezsin fakat başkası sleeve olmadan da rahat eder. Onun dışında bez parçasına para vermeye bile gerek yok, evde gerek çorap olsun gerek kıyafet olsun. Onlar ile yapabilir. Skates dediğin şey de 300 400 TL. Toplam fiyat en fazla 1300 TL'ye geliyor, 1300 TL'ye bu kadar hızlı bir esptiger bulursan söyle alalım. Blade y bütçesinde en hızlısı.

Neredeyse 5 ayda skatez eriyecek gerek yok diyorum Blade Y Speed olarak üstün kabul ediyorum ama narin ve masraflı gereksiz ve Blade Y stokta yok Pro'su var (alınmaz o paraya) Speed olarak spirit of aim Speed bile yeterli olur çıkabilirse çıkamazsa zaten Blade Y de alamaz ve bütçe belli değil

Neredeyse 5 ayda skatez eriyecek gerek yok diyorum Blade y Speed olarak üstün kabul ediyorum ama narin ve masraflı gereksiz ve Blade y stokta yok Pro'su var (alınmaz o paraya) Speed olarak spirit of aim Speed bile yeterli olur çıkabilirse çıkamazsa zaten Blade y de alamaz ve bütçe belli değil.

Pro'suna ben de o kadar vermem, ama o alıcıya bağlı. Pad için yorum yapıyorum. Ve hocam Blade y için dot alınıyor, dottan da 40 adet çıkıyor. Yani erime konusu kafaya takılmıyor. Ne yapsın ölene kadar mı gitsin.

Pro'suna ben de o kadar vermem, ama o alıcıya bağlı. Pad için yorum yapıyorum. Ve hocam Blade y için dot alınıyor, dottan da 40 adet çıkıyor. Yani erime konusu kafaya takılmıyor. Ne yapsın ölene kadar mı gitsin.
Bence biraz kişiselleşiyor (bence) çünkü rahatlık mı yoksa rahatsız kullanıp biraz hıza ağırlık vermek mi. Tekrar söylüyorum bütçe belli değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı