Speed mouse pad tavsiyesi

Bütçe
1000

quartexh

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, 1000 TL bütçem var, biraz üzerine çıkabilirim. 1000 TL'ye en hızlı mousepadi arıyorum. Control veya Hybrid türleri bana yavaş geliyor. Şu anda Razer Gigantus V2 kullanıyorum, sanırım bu Speed kategorisine giriyor. Razer'ın sitesinde pek bir şey bulamadım.

Cam mouse pad istemiyorum çünkü hem skatezleri çok hızlı eritiyor hem de ona özel skatez gerekiyor. Ayrıca bazı sensörler cam yüzeyi algılamıyor. Bu nedenle kumaş bir mouse pad istiyorum ve tercihen düz bir renk (özellikle siyah) olursa çok iyi olur, desenli tasarımları pek sevmiyorum.

Normalde almayı düşündüğüm mouse pad, Wraith'in en hızlı modeli olan Ace Series idi, ancak bir inceleme videosunda bu mousepadden bahsedildiğini hatırlıyorum. Bu konu hakkında önerilerinizi bekliyorum.

Hard veya Lite diye ayırmam 500x500 gibi büyük mouse pad olsun istiyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kullandığınız mouse skatezleri %100 pfte ise polikarbonat zeminler işinizi görecektir.

Wraith Hard'a alternatif olabilirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de benim kullandığım Glorious ICE modeli var ama seni tatmin etmeyecektir. Fakat 2 seneye yakındır kullanıyorum ve her gün iş için de kullanıyorum. 1 kere siliyorum ilk günkü haline geliyor. Çok enteresan bir yüzeyi var. Kumaş değil farklı bir yumuşak malzeme. Tenin değme hissiyatı çok soft. Bilekler veya deri hiç zarar görmüyor. Hızı da gayet iyi aslında. Ama cam skatezli faremle hiç iyi gitmedi. PFTE ile mükemmel bir ikili.

26.jpg

70.jpg

Son düzenleme:
Hocam kullandığınız mouse skatezleri %100 pfte ise polikarbonat zeminler işinizi görecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bir de benim kullandığım Glorious ICE modeli var ama seni tatmin etmeyecektir. Fakat 2 seneye yakındır kullanıyorum ve her gün iş için de kullanıyorum. 1 kere siliyorum ilk günkü haline geliyor. Çok enteresan bir yüzeyi var. Kumaş değil farklı bir yumuşak malzeme. Tenin değme hissiyatı çok soft. Bilekler veya deri hiç zarar görmüyor. Hızı da gayet iyi aslında. Ama cam skatezli faremle hiç iyi gitmedi. PFTE ile mükemmel bir ikili.

Eki Görüntüle 2406530
Eki Görüntüle 2406531

Hocam polikarbonat ve %100 pfte gibi terimlere alışık değilimde ne demek bunlar

Hocam polikarbonat ve %100 pfte gibi terimlere alışık değilimde ne demek bunlar
Polikarbonat mousepedin sert malzemesi. PFTE de mouse altinda bulunan kaygan beyaz ayak malzemelerine deniyor. Oyuncu ekipmanlari ile ilgili detayli bilgi veren bircok video da mevcut.

Bir de benim kullandığım Glorious ıce modeli var ama seni tatmin etmeyecektir. Fakat 2 seneye yakındır kullanıyorum ve her gün iş için de kullanıyorum. 1 kere siliyorum ilk günkü haline geliyor. Çok enteresan bir yüzeyi var. Kumaş değil farklı bir yumuşak malzeme. Tenin değme hissiyatı çok soft. Bilekler veya deri hiç zarar görmüyor. Hızı da gayet iyi aslında. Ama cam skatezli faremle hiç iyi gitmedi. Pfte ile mükemmel bir ikili.

Eki Görüntüle 2406530
Eki Görüntüle 2406531

Kusura bakmayın hortlatıyorum mousepadden memnun musunuz hocam Glorious ice şimdi aldım da Lamzu Atlantis ile tatmin eder mi Valorant'ta.

Kusura bakmayın hortlatıyorum mousepadden memnun musunuz hocam Glorious ice şimdi aldım da Lamzu Atlantis ile tatmin eder mi Valorant'ta.
Hocam 2 sene kadar önce aldığım ile şimdiki aldığım rasında biraz fark var açıkçası. Yeni aldığım masaya iyi tutunmuyor ama üst yüzeyi aynı. Cam skatez olmadığı sürece gayet iyi. Katkısız ıslak mendille arada bir iyice silip kurumasını beklemeniz yeterli. Yıkamanızı ok tavsiye etmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı