SpeedCube Shop güvenilir mi?

FISTIK SARMA

Decipat
Katılım
22 Mayıs 2020
Mesajlar
988
Yer
Pastane
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mf3rs küp almayı düşünüyorum en ucuz burada var. Ben bu siteye Hepsiburada'ya güvendiğim kadar güvenebilir miyim? 39 TL tutuyor dediler, kargo ücretsiz.
 
Hocam bu yurt dışı kaynaklı bir site, dolayısıyla fiyata kargo dahil olsa bile teslimat çok uzun sürecektir ve gümrükte vergi çıkacaktır. Ben elimdeki rubik küpü (GAN 356R) Aliexpress üzerinden almıştım. Gelmesi 3 hafta sürmüştü diye hatırlıyorum, kendisi 10 küsür dolardı ve 10-15 TL arası da bir vergi çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Dolayısıyla küp düşündüğünüz fiyata gelmeyecek hiçbir şekilde.
 
Hocam bu yurt dışı kaynaklı bir site, dolayısıyla fiyata kargo dahil olsa bile teslimat çok uzun sürecektir ve gümrükte vergi çıkacaktır. Ben elimdeki rubik küpü (gan 356R) Aliexpress üzerinden almıştım. Gelmesi 3 hafta sürmüştü diye hatırlıyorum, kendisi 10 küsur dolardı ve 10-15 TL arası da bir vergi çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Dolayısıyla küp düşündüğünüz fiyata gelmeyecek hiçbir

Vergiler dahil tahmini bu kadar tutar dediler.
 
Vergiler dahil tahmini bu kadar tutar dediler.
Kimden bilgi edindiniz bilmiyorum ama şu an düz mantık yürütüyorum, ucuz yollu bir küp 5$ olsun diyelim. Bu bile başlı başına 39 TL tutuyor şu an. Hadi diyelim ki 5$'lık küpün bir de free-shipping'i var. Vergilerle beraber yine 50 TL küsür olacaktır ama bu çok iyimser bir yaklaşım olur. Hiç sanmam ki 5$'lık ürün için ücretsiz yurt dışı kargo sağlasınlar.
1607170033781.png

SpeedCube Shop'un sepet bölümündeki hesaplayıcıya göre de kargo masrafları böyle. 5$'lık küp için de 14$ kargo ödemek akıl karı değil.
Ben elimdeki küpü arkadaşımın kuponu yardımıyla free-shipping olarak 60 TL civarına almıştım. 15 TL gibi de bir vergi çıkmıştı diye hatırlıyorum. 1 sene önce masraflar bu kadardı en azından. Şimdi ne kadar tutar bilemiyorum ama AliExpress üzerinden araştırmanızı öneririm.

Şu an bende bulunan GAN 356R, AliExpress'te indirimle beraber 18$ küsür. Artı olarak 2$ yeni kullanıcı indirim kuponu var ve ücretsiz sevkiyat. Bir de üzerine gümrük vergisini eklerseniz muhtemelen 140 TL gibi bir tutarı olacaktır.
 
Kimden bilgi edindiniz bilmiyorum ama şu an düz mantık yürütüyorum, ucuz yollu bir küp 5$ olsun diyelim. Bu bile başlı başına 39 TL tutuyor şu an. Hadi diyelim ki 5$'lık küpün bir de Free-shipping'i var. Vergilerle beraber yine 50 TL küsur olacaktır ama bu çok iyimser bir yaklaşım olur. Hiç sanmam ki 5$'lık ürün için ücretsiz yurt dışı kargo sağlasınlar.
Eki Görüntüle 765679
Speedcube Shop'un sepet bölümündeki hesaplayıcıya göre de kargo masrafları böyle. 5$'lık küp için de 14$ kargo ödemek akıl karı değil.
Ben elimdeki küpü arkadaşımın kuponu yardımıyla Free-shipping olarak 60 TL civarına almıştım. 15 TL gibi de bir vergi çıkmıştı diye hatırlıyorum. 1 sene önce masraflar bu kadardı en azından. Şimdi ne kadar tutar bilemiyorum ama Aliexpress üzerinden araştırmanızı öneririm.

Şu an bende bulunan gan 356R, Aliexpress'te indirimle beraber 18$ küsur. Artı olarak 2$ yeni kullanıcı indirim kuponu var ve ücretsiz sevkiyat. Bir de üzerine gümrük vergisini eklerseniz muhtemelen 140 TL gibi bir tutarı olacaktır.

Tamam sağ olun kübirikle devam.
 

Geri
Yukarı