Speedtest sonucu ile indirme hızı birbirini tutmuyor

Marin

Centipat
Yukarıda belirttiğim gibi, aldığım sonuçlarla herhangi bir şey indirme hızım birbirini tutmuyor.
Download 26 Mbps sonucunu vermesine rağmen 2.5 MB hızını geçmiyor.

Normal. Her uygulama aynı şekilde hesaplamıyor indirme hızını, örnek olarak 50 Mbps internetin var diyelim, maksimum alabileceğin hız 6.5 Mbps olacaktır çünkü bit şeklinden hesaplanmaz. Örnek olarak Steam'de bit hesaplamasını açabilirsiniz tam hızı göreceksiniz fakat esasında hız aynıdır.

Normal. Her uygulama aynı şekilde hesaplamıyor indirme hızını, örnek olarak 50 Mbps internetin var diyelim, maksimum alabileceğin hız 6.5 Mbps olacaktır çünkü bit şeklinden hesaplanmaz. Örnek olarak Steam'de bit hesaplamasını açabilirsiniz tam hızı göreceksiniz fakat esasında hız aynıdır.

Normalde 10 dakika önce driver indiriyordum ortalama 3.5 MB hızında indiriyordu. Windows 11 ISO dosyası indiriyorum şu an 2.5 MB ı geçmiyor.

Gamepower sitesinden driver indirirken 4.5 MB indirme hızına kadar çıktı onun dışında herhangi bir siteden bir şey indirirken 2.5 MB hızında indiriyor normal mi peki bu.(bütün indirmeler IDM ile yaptım)

Gamepower sitesinden driver indirirken 4.5 MB indirme hızına kadar çıktı onun dışında herhangi bir siteden bir şey indirirken 2.5 MB hızında indiriyor normal mi peki bu.(bütün indirmeler IDM ile yaptım)
Karşıdaki sunucunun desteklediği dosyanın boyutu bi çok etken var. 26 Mbps hız da 2.5 mb/sn indirme yapması gayet normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı