Sphex V3 mouse pad hızlı yıpranır mı?

• Konuyu başlatan P3GA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 157

P3GA

Hectopat
Daha fazla  
Razer Viper V3 HyperSpeed mouse var ve Razer sphex V3 large mouse pad almayı düşünüyorum. Optik sensör için daha iyi olduğunu duydum ama hemen yıpranma gibi sorunları varmış sanırsam. Başka mouse pad ne alabilirim?

Razer Viper V3 HyperSpeed mouse var ve Razer sphex V3 large mouse pad almayı düşünüyorum. Optik sensör için daha iyi olduğunu duydum ama hemen yıpranma gibi sorunları varmış sanırsam. Başka mouse pad ne alabilirim?
İncecik bir pad olduğunu İnşallah biliyorsundur. Bütçe nedir?

Bütçen nedir? Kotu bir mouse pad sphex.

Hocam 1000 maksimum ama 200 liralık mousepadlarden alsam çok fark yaratır mı aklımda SteelSeries QCK large var ama bilemedim başka öneriniz varsa onları da değerlendirebilirim.

İncecik bir pad olduğunu İnşallah biliyorsundur. Bütçe nedir?
evet hocam o hoşuma gitti aslında

Hocam 1000 maksimum ama 200 liralık mousepadlarden alsam çok fark yaratır mı aklımda SteelSeries QCK large var ama bilemedim başka öneriniz varsa onları da değerlendirebilirim.

QCK sakın alma. Padden beklentin nedir?

QCK yuzeyi camur gibi olan bir pad, berbat degil fiyatini asla haketmiyor. Bu ikisi alınabilir kalıyor.

Hocam şu Trendyol tarzi yerlerdeki 200 300 liralık padler nasıldır idarelik.

Orta fiyat Razer SteelSeries Logitech gibi markalardan var mı önerebileceğiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı