elroNNd
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM
- Meslek
- Öğrenci
Spicetify'da starrynight temasını kurduğumda, "window decoration" olarak geçen pencere dekorasyonunun rengi, temanın geri kalanına uymuyor ve daha açık bir renge bürünüyor. Windows 11 24H2 sürümündeyim. Kardeşimde ise W11 23H2 var; ona kurduğumda böyle bir sorunla karşılaşmadık. Eğer Spicetify ile 24H2 sürümünü kullanan varsa deneyip bilgilendirebilir mi? Diğer temalarda böyle bir sorun yok. Bu durum Windows sürümünden mi yoksa başka bir nedenden mi kaynaklanıyor, öğrenmek istiyorum. Bilgisayarımda Rectify11, ExplorerBlurMica, StartAllBack gibi birçok kişiselleştirme programı var; ancak bunların çoğu kardeşimde de yüklü. Onda sorun yaşanmazken, bende sorun var.
Bende görünen:
Olması gereken:
Not: Olması gereken ekran görüntüsünü temanın GitHub sayfasından aldım, ekran görüntüsündeki Spotify sürümü eski (arama butonu vs. solda) fakat yeni arayüzde de üst kısım tıpkı o ekran görüntüsündeki gibi görünmesi gerekiyor.
Bende görünen:
Olması gereken:
Not: Olması gereken ekran görüntüsünü temanın GitHub sayfasından aldım, ekran görüntüsündeki Spotify sürümü eski (arama butonu vs. solda) fakat yeni arayüzde de üst kısım tıpkı o ekran görüntüsündeki gibi görünmesi gerekiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: