Spider-Man 2 alınır mı?

Bütçe
40 dolar
Bu sizin ne tarz oyunlardan daha çok hoşlandığınıza göre değişir. Şahsen Ghost of Tsushima aralarından en çok sevdiğim oyundur. Ubisoft tarzı oyunlardan çok hoşlanmasam da türüne rağmen 2 defa btiridim. Japonya atmosferi ve Katana kullanımını aşırı keyifli yapabilmesi ile alıp götürmüştü. Cronos atmosferi ile yakalayan bir oyun, başlarda kaynak yönetimi bakımından cidden zorlayabilir, sonra biraz alışılıyor tabii. Geçenlerde isteyenler için basit mod da getirmişlerdi; zorlanıp bitiremeyen çok kişi vardı herhalde. Khazan'ın savaş sistemi ve bossları keyifli fakat ben olsam diğerlerinden önceye koymazdım.

Hepsi bayılarak oynadığım türler.

Hikaye önemsediğim bir durum hocam. Hack and slash türünü de pek sevmiyorum.
Bence Ghost of Tsushima alın, ilk 1 saat kadar özellikle savaş sistemini biraz olsun beğenirseniz devam edin çünkü yeni yeteneklerle daha da güzel oluyor. Sarmazsa iade edersiniz. Hikâye bütünü olarak bence güzel fakat sunumu biraz sorunlu.

Bence Ghost of Tsushima alın, ilk 1 saat kadar özellikle savaş sistemini biraz olsun beğenirseniz devam edin çünkü yeni yeteneklerle daha da güzel oluyor. Sarmazsa iade edersiniz. Hikâye bütünü olarak bence güzel fakat sunumu biraz sorunlu.

Teşekkürler hocam.

Peki siz ne tavsiye edersiniz? GoT, cronos, outer worlds 2?

Ghost of Tsushima oynadım ve beni şahsen sarmadı oda fiyatına değmez. Outer worlds çok iyi bir RPG oyunu mekanikleri kötü olsa da gayet iyi o rol yapma yönünde. Cronos'da oynadım ve çok keyif aldım onu da tavsiye ederim türü seviyorsanız.

Ps dan almıştım 1k vermiştim o zaman, ilk oyundan gaza gelip aldım halen oynamaya fırsatım olmadı. Fakat üzmeyecek bir oyun, ilk 2 oyunu sevdiyseniz alınır fakat bu fiyata değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı