Spider-Man 2 alınmalı mı?

Steam aile kütüphanesinde var sizce kendi hesabıma alınır mı?

Hocam beğendiyseniz alın ama sistem deneme videolarınıda izleyin derim ama en önemlisi indirimsiz almayın ben Spider-Man 1'i sevdim ama 2'yi alamadım çok pahalı ama sizin bütçe sorununuz yok ise alın gitsin.
 
Aile kütüphanesinde varsa ayrıca satın almaya gerek yok bence. Ha tabi oyuna sahip olan kişi Steam ailesinden çıkacaksa veya farklı bir durum varsa onu bilemem.
 
Steam aile kütüphanesinde var sizce kendi hesabıma alınır mı?

Bence alınmaz. Ben bilgisayara çıktığında Türkçe şekilde oynadım ve 7-8 saat dayanabildim maalesef. Hikayesi beni tam olarak içine çekemedi mesela. Tamam sinematik sahneler güzel bazı görevler gerçekten çok güzel olmuş atmosferde süper ama niyeyse oynayasım gelmedi oyunu ve 300 milyon dolarla yapılmış bir oyun için bence pek de iyi değil. Mesela düşmanlarla savaşıyorsun diyelim düşmanları öldürdün en son bulunduğun yer farklı sinematiğin girdiği yer farklı. Tam olarak açıklayamadım ama mesela düşmanları öldürdün bir zemindesin ekran kararıyor sinematik giriyor örümcek adam yukarıdan atlamış gibi görünüyor. Böyle anlatınca gereksiz takılmışım gibi gelebilir fakat o kadar para verdiğin bir oyunda canlı sinematik bile olmaması insanın sinirini bozuyor ve gerçekçiliğin üstünü çok kapatıyor. Mesela RDR2 de sinematik karakterin gelişiyle beraber başlar ama Spider-Man'de sanki hala 2010daymışız gibi sinematik ekran kararak karakterin bulunduğu yerden çok alakasız bir yerde başlıyor. Gizlilik yerleri desen ayrı dert. Tek başınasın tonla düşman koymuşlar gizli şekilde yavaş yavaş temizlyerek gitmek istiyorsun ama oyun seni zorla aksiyona sokuyor. Ben açıkçası beğenmedim ilk oyun çok daha zevkliydi.
 
Son düzenleme:
Bence alınmaz. Ben bilgisayara çıktığında Türkçe şekilde oynadım ve 7-8 saat dayanabildim maalesef. Hikayesi beni tam olarak içine çekemedi mesela. Tamam sinematik sahneler güzel bazı görevler gerçekten çok güzel olmuş atmosferde süper ama niyeyse oynayasım gelmedi oyunu ve 300 milyon dolarla yapılmış bir oyun için bence pek de iyi değil. Mesela düşmanlarla savaşıyorsun diyelim düşmanları öldürdün en son bulunduğun yer farklı sinematiğin girdiği yer farklı. Tam olarak açıklayamadım ama mesela düşmanları öldürdün bir zemindesin ekran kararıyor sinematik giriyor örümcek adam yukarıdan atlamış gibi görünüyor. Böyle anlatınca gereksiz takılmışım gibi gelebilir fakat o kadar para verdiğin bir oyunda canlı sinematik bile olmaması insanın sinirini bozuyor ve gerçekçiliğin üstünü çok kapatıyor. Mesela RDR2 de sinematik karakterin gelişiyle beraber başlar ama Spider-Man'de sanki hala 2010DAYMışız gibi sinematik ekran kararak karakterin bulunduğu yerden çok alakasız bir yerde başlıyor. Gizlilik yerleri desen ayrı dert. Tek başınasın tonla düşman koymuşlar gizli şekilde yavaş yavaş temizlyerek gitmek istiyorsun ama oyun seni zorla aksiyona sokuyor. Ben açıkçası beğenmedim ilk oyun çok daha zevkliydi.

Bende ilk oyunu çok sevmedim, çeşitlilik çok azdı.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı