Bence alınmaz. Ben bilgisayara çıktığında Türkçe şekilde oynadım ve 7-8 saat dayanabildim maalesef. Hikayesi beni tam olarak içine çekemedi mesela. Tamam sinematik sahneler güzel bazı görevler gerçekten çok güzel olmuş atmosferde süper ama niyeyse oynayasım gelmedi oyunu ve 300 milyon dolarla yapılmış bir oyun için bence pek de iyi değil. Mesela düşmanlarla savaşıyorsun diyelim düşmanları öldürdün en son bulunduğun yer farklı sinematiğin girdiği yer farklı. Tam olarak açıklayamadım ama mesela düşmanları öldürdün bir zemindesin ekran kararıyor sinematik giriyor örümcek adam yukarıdan atlamış gibi görünüyor. Böyle anlatınca gereksiz takılmışım gibi gelebilir fakat o kadar para verdiğin bir oyunda canlı sinematik bile olmaması insanın sinirini bozuyor ve gerçekçiliğin üstünü çok kapatıyor. Mesela RDR2 de sinematik karakterin gelişiyle beraber başlar ama Spider-Man'de sanki hala 2010DAYMışız gibi sinematik ekran kararak karakterin bulunduğu yerden çok alakasız bir yerde başlıyor. Gizlilik yerleri desen ayrı dert. Tek başınasın tonla düşman koymuşlar gizli şekilde yavaş yavaş temizlyerek gitmek istiyorsun ama oyun seni zorla aksiyona sokuyor. Ben açıkçası beğenmedim ilk oyun çok daha zevkliydi.