Spider-Man 2 nereden alınmalı?

Dostum oyunda büyük optimizasyon problemleri var düzelmeden almanı tavsiye etmem zaten düzenlene kadar indirim gelir item satış gibi platformlardan paylaşımlı hesap alıp deneyebilirsin.

@QuentyTR ile sistemlerimiz ortalama ayni. Testlerde cok iyi sonuclar veriyor. Ayrica ortak hesaba girmek istemiyorum hiç bu oyunu da aylardir bekliyordum. Alip gececegim o yuzden eninde sonunda duzelecektir. Sağ olun hocam yine de.

@QuentyTR ile sistemlerimiz ortalama ayni. Testlerde cok iyi sonuclar veriyor. Ayrica ortak hesaba girmek istemiyorum hiç bu oyunu da aylardir bekliyordum. Alip gececegim o yuzden eninde sonunda duzelecektir. Sağ olun hocam yine de.

Kusura bakma pek yardımcı olamadım Instagram'da gördüğüm seyleri önermek isterdim fakat onlar çk güvenilir değil siz en iyisi Epic'den alın

Epic odeme kabul etmiyor. Epic Games benim oyun alacagim gun bozuldu saka gibi resmen. Allahin belasi uygulama 2 tane kart denedim almiyor odeme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal kart oluşturup dene dostum ve kartını internet alışverişine kapalıysa aç.

Hocam Online bankacilik kullanmiyorum telefonda ayrica kart Steam'da calisiyor denedim. Steam'dan alip geçeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı