Spider-Man 2 Fan Yapımı portuna klavye mouse desteği geldi

Hocam yani indirmeyin diye dedim bu oyunun daha yolu var Spider-Man'i seven biri olmasam bu kadar uğraşmazdım ki büyük ihtimal klavye kontrolleri düzgün çalışsa o grafiklerle bile oynarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:

Launcher ayarlarından world streaming ayarını high budget a alıp tekrar deneyebilir misiniz böyle yapınca düzeliyor çoğu kişi de.

Teşekkür ederim deneyeceğim hocam. Klavye sorunlarını çözmenin yolu var mı peki.

Ben şahsen PS5 kolu ile oynuyorum klavye ve mouse ile oynamayı daha önceden denemedim ama bildiğim kadarıyla klavye çalışıyor mousedan pek emin değilim.

bu da benim aldığım bir kayıt,çok uzun süre kayıt alamadım bir de kayıttan dolayı FPS düşüşü yaşadım normalde 60FPS sabit alıyorum ufak takılmalar dışında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…