Şu anda oyunun PC portu için resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak, birkaç ay önce bir crack grubu tarafından resmi olmayan bir PC sürümü yayınlandı. Yani, gayriresmi olarak oyunun bir versiyonunu kırıp PC'ye uyarladılar ve ücretsiz bir şekilde yayınladılar. Reddit'te bu konu hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. En son optimize edilmiş haliyle çoğu sistemde 60 FPS çalışıyor. Sisteminiz yeterliyse bu gayriresmi sürümü indirip erkenden oynama şansınız var.
Hocam, sisteminizi bilmediğim için söylüyorum, bilgisayarınızın oyunu kaldırabileceğinden emin olun. Dosya boyutu büyük ve indirme süreci biraz zahmetli olabilir. Reddit'te bu konuda bilgilendirici paylaşımlar var, ancak doğrudan buradan link paylaşmıyorum (ban yememek adına). Bunun yerine, linki bir Online yazı paylaşma sitesine koydum: Link. İndirme süreci hakkında tam bilgiye sahip değilim, çünkü daha önce indirmedim. Sitedeki adımları takip etmeniz gerekecek. İngilizceniz varsa, süreç daha kolay olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.