Spider-Man 2 PC port nasıldır?

Conqueror1453

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün (31 Ocak 2025) Spider-Man 2 bilgisayara geldi optimizasyonu nasıl iyi çalışıyor mu? 59.99 dolara değer mi?

Bugün (31 Ocak 2025) Spider-Man 2 bilgisayara geldi optimizasyonu nasıl iyi çalışıyor mu? 59.99 dolara değer mi?
Ben oynamadım ama yorumlarında optimizasyonun kötü olduğunu görmüştüm. Bana sorarsanız çok Spider-Man fanı değilseniz almaya gerek yok. Mekanikleri hoşunuza gidiyorsa alın yeni combolar eklenmiş.

1 kuruş olsa bile almam, 26 dil destekleyip Türkçe desteklemeyen ve bunu Sony'nin çatısı altında yapan oyuna bir kuruşumu dahi vermem.

Bu konuyu Türkçe dil desteği olduğunu düşünerek açmıştım (bir ara çıkan Türkçe dil desteği olacak söylentilerinden dolayı) fakat yokmuş bu yüzden alacak olsam da almam size de almamanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu Türkçe dil desteği olduğunu düşünerek açmıştım (bir ara çıkan Türkçe dil desteği olacak söylentilerinden dolayı) fakat yokmuş bu yüzden alacak olsam da almam size de almamanızı tavsiye ederim.
7-8 gibi türkçe yama çıkıyor sanırım Calypso sağolsun,farklı yollardan deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı