Spider-Man 2 PC'ye çıkacak mı?

mang963

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Biliyorsunuz ki Spider-Man 2 PC port patlak verdi, bütün veriler çalındı PC de korsan oynayabiliyoruz. Asıl konuya gelecek olursak internetten haberler gördüm. Spider-Man 2 PC portu bir sonraki PS Showcase da duyurulcak ve oyun 2024 sonunda veya 2025'in başında cikcak diye. Doğru mu merak ettim.

Çıkmaması için hiçbir neden yok. Playstation PC departmanı diğer oyunları nasıl getirdiyse, bunu da getirecektir.

Merhaba. Biliyorsunuz ki Spider-Man 2 PC port patlak verdi, bütün veriler çalındı PC de korsan oynayabiliyoruz. Asıl konuya gelecek olursak internetten haberler gördüm. Spider-Man 2 PC portu bir sonraki PS Showcase da duyurulcak ve oyun 2024 sonunda veya 2025'in başında cikcak diye. Doğru mu merak ettim.
Olabilir birkaç sene oluyor çıkalı

Artık her Playstation özel oyunu bilgisayara geliyor sırayla. Bu ay sanırım GOW Ragnarok PC'ye çıkacak. Yakın zamanda da Spider-Man 2 duyurulur hocam. Zaten ilk oyunda çıktı PC'ye ikincisinin çıkmaması için sebep yok fakat ne zaman duyurulur çıkar belirsiz o.

2024 sonlarında duyurulacağını, 2025 yılında da çıkacağını düşünüyorum ben.

Brazil port oynamıştım bilgisayardan, çıktığı zaman kesinlikle alacağım.

Ucuz olsa bende oynamış olurdum. 😀

Fiyatı hepimizin canını sıkıyordur. :(

Güzel oynanmıyor anladığım kadarıyla. SSHD ile denedim ben. Normalde çok optimize bir oyun olduğu için SSHD yetiyordu diğer oyunlarında hiç sıkıntısı çekmedim yani ama bu portta çok sorun çektim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı