Spider-Man 2 PS5 grafikleri berbat görünüyor

PAKETSALAM1

Picopat
Daha fazla  
Abartmıyorum ilk oyunun grafikleri daha güzel. Oyuna 1200 TL verdim. Böyle uçarken etraftaki ağaçların geç yüklenmesi aynı şekilde binaların, gerçekten rahatsız edici. Bir çözüm yok mu? Bu arada oyunu performans modunda oynuyorum PS5 ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abartmıyorum ilk oyunun grafikleri daha güzel. Oyuna 1200 TL verdim. Böyle uçarken etraftaki ağaçların geç yüklenmesi aynı şekilde binaların, gerçekten rahatsız edici. Bir çözüm yok mu? Bu arada oyunu performans modunda oynuyorum PS5 ile.
Performans modunda oynadığın için olabilir mi? Kapatıp denedin mi?

Ağaç bina geç yüklenmesi gibi durum olmaması lazım hocam. Hatta gökyüzündeyken görüş mesafesi o kadar yüksek ki çok çok uzağı bile görebiliyorsun performans modunda veya kalite modunda. PS5’i sıfırlamanı öneririm.

Bu dediklerin bende olmadı. Performans modunda gayet iyi görünüyordu Spider-Man 2. Bir süre 32 inç 1080p monitörde bir süre de 2k 27 inç monitör de oynayıp bitirdim. 1080p monitörde oynarken bile müthiş gözüküyordu grafikleri. Acaba sizin oynadığınız monitörden kaynaklı bir durum mu yoksa cihaz ile ilgili bir durum mu bakmak gerek.

Monitörle alakalı değil bence. İlk oyun ve Miles Morales oyunu harika gözüküyordu. Bu oyunda performans modunda ağ atarak uçarken spidermana kadar her şey hafiften bulanıklaşıyor

Monitörle alakalı değil bence. İlk oyun ve Miles Morales oyunu harika gözüküyordu. Bu oyunda performans modunda ağ atarak uçarken spidermana kadar her şey hafiften bulanıklaşıyor
Motion Blur efektini kapatmayı denediniz mi? Ondan da yapabilir. Dediğiniz şu geç yükleme durumu da az önce denedim hem Fidelity hem de performans modunda. Bazen yapıyor bazı ufak binalarda ve ağaçlar da ama çok uzaktakilere yaklaşırken yapıyor. Rahatsız edici gelmedi bana. Oynarken odak çevrede çok olmuyordu bende. Size gelmiş olabilir ona bir şey diyemem tabii. Ama bahsettiğiniz Spider-Man'den sonrası bulanık durumu olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı