Spider-Man 2 şu anda alınır mı?

60yasin60

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10. Nesil GTX 1050 ti 16gb ddr4 ram Gigabyte H410M H V3 anakart
RAM
32gb 32cl
Ekran kartı
Gıgabyte 5070 wındforce
İşlemci
Ryzen 5 7600
Merhaba arkadaşlar Epic'te çok iyi indirim vardı; 3K bütçem var, bu 3 oyunu aldım. Kalan paraya Spider-Man 2 almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Yoksa biraz daha beklesem indirime girer mi ayrıca Spider-Man 2 dışında başka öneriniz var mı?

Screenshot_20251024-152955.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251024-152955.jpg
    Screenshot_20251024-152955.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oynamadıysanız bence önce Miles Morales ve Remastered alıp oynayın. Eğer oynadıysanız alabilirsiniz çok iyi oyun.

Eğer oynamadıysanız bence önce Miles Morales ve Remastered alıp oynayın. Eğer oynadıysanız alabilirsiniz çok iyi oyun.

Oynamadım birbiriyle bağlantılımı oyunlar çok etkisi okurmu direk 2'yi oynasam remasterd alamam 2.5k veremem şuanda sonrada alamam gibi.

Oynamadım birbiriyle bağlantılımı oyunlar çok etkisi okurmu direk 2'yi oynasam remasterd alamam 2.5k veremem şu anda sonra da alamam gibi.

Evet çok fazla var. Devam oyunu. Remastered oynamadan 2'yi oynamanı önermem hiçbir şey anlamazsınız tek anlamı şehirde ağ atarak gezmen olur. Miles Morales'in bağlantısı yok fakat onun oynanışı çok zevkli diye önerdim.

Evet çok fazla var. Devam oyunu. Remastered oynamadan 2'yi oynamanı önermem hiçbir şey anlamazsınız tek anlamı şehirde ağ atarak gezmen olur. Miles Morales'in bağlantısı yok fakat onun oynanışı çok zevkli diye önerdim.
Ozaman spıder man 1 in indirime girmesini beklemek dışında bi çarem yok telekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı