Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 26 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba bu görüntüler gerçek mi bilmiyorum her yerde bu video vardı büyük ihtimalle gerçektir. Oyunu merakla bekliyorum umarım iyi çıkar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar merhaba bu görüntüler gerçek mi bilmiyorum her yerde bu video vardı büyük ihtimalle gerçektir. Oyunu merakla bekliyorum umarım iyi çıkar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2023 #2 Bu tarz oyun içi görüntü barındırmayan kısa animasyon fragmanları genelde gerçek oluyor.
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 26 Eylül 2023 #3 Gerçek olmaması çok zor, bayağı gerçek gibi duruyor.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 26 Eylül 2023 #4 490836 dedi: Bu tarz oyun içi görüntü barındırmayan kısa animasyon fragmanları genelde gerçek oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam büyük ihtimalle gerçektir peter'ın yüzü fena değil bence güzele benziyor.
490836 dedi: Bu tarz oyun içi görüntü barındırmayan kısa animasyon fragmanları genelde gerçek oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam büyük ihtimalle gerçektir peter'ın yüzü fena değil bence güzele benziyor.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 26 Eylül 2023 #5 Dexter_ Morgan dedi: Evet hocam büyük ihtimalle gerçektir Peter'ın yüzü fena değil bence güzele benziyor. Genişletmek için tıkla... Tom Holland'a çok benzettim nedense.
Dexter_ Morgan dedi: Evet hocam büyük ihtimalle gerçektir Peter'ın yüzü fena değil bence güzele benziyor. Genişletmek için tıkla... Tom Holland'a çok benzettim nedense.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Eylül 2023 #6 Şu ana kadar resmi olarak yayınlanmayan ve buna benzer 5-6 fragman gördüm. Büyük ihtimalle hepsi gerçektir. Asıl soru şu, bu videoları kim nerden bulup YouTube'a yüklüyor?
Şu ana kadar resmi olarak yayınlanmayan ve buna benzer 5-6 fragman gördüm. Büyük ihtimalle hepsi gerçektir. Asıl soru şu, bu videoları kim nerden bulup YouTube'a yüklüyor?
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 26 Eylül 2023 #7 Ed1tH dedi: Tom Holland'a çok benzettim nedense. Genişletmek için tıkla... Evet biraz benziyor gibi. 591529 dedi: Asıl soru şu, bu videoları kim nerden bulup YouTube'a yüklüyor? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum hocam state of play'de spiderman 2 gösterildi sonra herkes video yüklemeye başladı. Örnek Lizard'la kapışırken görüntüler geldi.
Ed1tH dedi: Tom Holland'a çok benzettim nedense. Genişletmek için tıkla... Evet biraz benziyor gibi. 591529 dedi: Asıl soru şu, bu videoları kim nerden bulup YouTube'a yüklüyor? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum hocam state of play'de spiderman 2 gösterildi sonra herkes video yüklemeye başladı. Örnek Lizard'la kapışırken görüntüler geldi.
Emirhan5445 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 1.457 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #8 Gercek gıbı duruyor ama degılse bıle Sony bu adamları ıse falan almalı cok basarılı duruyor.
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 26 Eylül 2023 #9 Dexter_ Morgan dedi: Ben de bilmiyorum hocam State of Play'de Spider-Man 2 gösterildi, sonra herkes video yüklemeye başladı. Örnek Lizard'la kapışırken görüntüler geldi. Genişletmek için tıkla... O farklı bi' olay, ön gösterim sürümünün görüntüleriydi onlar.
Dexter_ Morgan dedi: Ben de bilmiyorum hocam State of Play'de Spider-Man 2 gösterildi, sonra herkes video yüklemeye başladı. Örnek Lizard'la kapışırken görüntüler geldi. Genişletmek için tıkla... O farklı bi' olay, ön gösterim sürümünün görüntüleriydi onlar.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 26 Eylül 2023 #10 Batu Z dedi: O farklı bi' olay, deneme sürümünün görüntüleriydi onlar. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam bir bilgim yok o konu hakkında.
Batu Z dedi: O farklı bi' olay, deneme sürümünün görüntüleriydi onlar. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam bir bilgim yok o konu hakkında.