Dexter_ Morgan
Hectopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar merhaba bu görüntüler gerçek mi bilmiyorum her yerde bu video vardı büyük ihtimalle gerçektir. Oyunu merakla bekliyorum umarım iyi çıkar. 
Evet hocam büyük ihtimalle gerçektir peter'ın yüzü fena değil bence güzele benziyor.Bu tarz oyun içi görüntü barındırmayan kısa animasyon fragmanları genelde gerçek oluyor.
Evet hocam büyük ihtimalle gerçektir Peter'ın yüzü fena değil bence güzele benziyor.
Evet biraz benziyor gibi.Tom Holland'a çok benzettim nedense.
Bende bilmiyorum hocam state of play'de spiderman 2 gösterildi sonra herkes video yüklemeye başladı. Örnek Lizard'la kapışırken görüntüler geldi.Asıl soru şu, bu videoları kim nerden bulup YouTube'a yüklüyor?
O farklı bi' olay, ön gösterim sürümünün görüntüleriydi onlar.Ben de bilmiyorum hocam State of Play'de Spider-Man 2 gösterildi, sonra herkes video yüklemeye başladı. Örnek Lizard'la kapışırken görüntüler geldi.
Olabilir hocam bir bilgim yok o konu hakkında.O farklı bi' olay, deneme sürümünün görüntüleriydi onlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.