Spider-Man 2'ye gelen büyük güncelleme ile geliştirici menüsüne erişilebiliyor, DLC sızdı

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.796
Makaleler
2
Çözümler
89
Yer
Ankara
Kısaca:
Oyuna gelen yeni büyük güncelleme sonucu sadece oyunu yapanların erişebilmesi gereken geliştirici menüsü oyunculara erişebilir oldu. Böylece oyuncular oyun içinde hile vs. açabilmekle kalmadı olası DLC'ye atıfta bulunan bazı şeyler de keşfetti. Venom yan oyununun bu yıl çıkmasını bekliyorduk fakat bir Venom yan oyunu yerine basit ve muhtemelen yine dandik bir DLC ile geçiştirebilirler.
Oyuna gelen büyük güncelleme, kostüm düzenlemeleri ve yeni kostümler, New Game+, gece- gündüz döngüsü, daha fazla erişilebilirlik ayarı gibi özellikler içermekte.

KS yorumu:
Adamlar oyunun çıkışında olması gereken gece- gündüz döngüsü, New Game+ gibi basit ögeleri bile aylar sonra büyük güncelleme adı altında ancak getirdiler. Onda da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Sony'nin bu oyunu aceleyle çıkarttıdığı belliydi.

Uzun:
Insomniac Games yeni bir Twitter gönderisinde, Marvel's Spider-Man 2'nin son güncellemesinde oyuncuların bir geliştirme menüsüne erişmesine izin veren bir aksaklığa değindi.
Insomniac Games "yolda bir düzeltme" olduğunu, ancak bu menüyü kullanmanın potansiyel olarak "kayıtlarınızı ve kupa ilerlemenizi bozabileceğini" açıkladı.
Yine de güncellemeyi araştıran hayranlar, Örümcek Adam 2'nin beklenmedik menüsünde potansiyel yeni bir karaktere atıfta bulunulduğunu keşfettikten sonra hızla reddit'e başvurdu.
Bu spoilerlar Insomniac Leak'teki keşiflerle örtüşüyor ve yeni Bettle DLC'sinin yolda olabileceğini gösteriyor. Ayrıca Beetle'ın, Beetle'ın daha yeni bir yinelemesi olan Janice Lincoln olabileceği de belirtiliyor.
Insomniac bugün hayranlara "oyunu amaçlandığı gibi oynamakla ilgili herhangi bir risk bulunmadığı" konusunda güvence verdi.
Insomniac Games bugünkü güncellemeyi ilk olarak geçen ay duyurdu. Güncelleme çok talep edilen New Game+, yepyeni kıyafetler ve Sesli Açıklamalar gibi erişilebilirlik özellikleri sunuyor.
Geliştirme menüsündeki karışıklığa rağmen, Insomniac Games gelecekteki DLC hakkında resmi olarak herhangi bir şey doğrulamadı. Söz konusu Beetle içeriği de kullanılmamış olabilir.
Bununla birlikte, eğer bu doğru çıkarsa, bu muhtemelen geçen yıl ortaya çıkan diğer sızıntılardan bazılarına güvenilirlik kazandırabilir.
Aralık 2023'te bir fidye yazılım grubu 1,3 milyondan fazla dosyayı sızdırmıştı. Bu sızıntılarda oyuna gelecek diğer potansiyel karakterlerden bahsediliyordu.

Kaynak:
 
Benim için bu oyun yayıncı kitlesinin ne kadar rezil olduğunu gösteren oyun oldu. Güvendiğim Türk incelemeciler 9/10 bastı, malum herkesin güvendiği bir adam çok yüksek seviyede bir şey verdi. Oyun ortalamanın azıcık üzeri aceleyle geliştirilmiş ve çok eksiği olan bir oyun. Sony bunlara key ve konsol yollayınca köpeği olmuş hepsi. Normalde 7/10 verip geçecekleri oyunlara 8-9 basar olmuş herkes.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı