Spider-Man 2'ye Türkçe destek geliyor!

Birkaç hafta önce birebir aynı konu yine açıldı. Bizzat kendim Internet Archive'dan bakınca o tikin Kasım'da da olduğunu gördüm ve konuya yazdım. Neyse ki bu konuya giren insanlar o konuyu da görmüş. Umarım forumda her birkaç haftada bir açılan konular arasına "Spider-Man 2'ye Türkçe geliyor" konusu da eklenmez.

PC'ye illegal şekilde portlandı zaten. Optimizasyonu düzeltilerse Türkçe Yama'da gelir.
İlk oyunu çeviren Anonymous ekibi yakında 2. oyunun da çevirisine başlayacakmış. Oyun çıkmadan yama piyasada olacak yani.

İlk oyunu çeviren Anonymous ekibi yakında 2. oyunun da çevirisine başlayacakmış. Oyun çıkmadan yama piyasada olacak yani.
Helal olsun adamlara. Parayla yapıyorlar ama tek hakkını verenler de onlar. Bilmem ne clown adlı malum grup gibi GPT4'e metin çevirttirip "Biz yaptık abi emek var emek." demiyorlar. Makine çevirisi kullanan gruplar sağolsun Animus Projesi gibi bir sürü çevirmen işi bıraktı. Çevirmenlerin kara yüzüdür onlar.

Biraz geç olsa da gene de hiç yoktan iyidir diyelim. Oynayacaklara şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı