Spider-Man: Beyond the Spider-Verse ne zaman çıkacak?

Makaleler
17
Yer
İzmir
Merhaba çok bekliyorum bu filmi. Bakıyorum ancak bazı kaynaklar çıktı diyor bazıları ise 2025 falan diyor. Kesin bilgi var mı acaba? Çıkmadığını biliyorum ancak tahmini bir süre de bulamadım.

Grev olduğu için çoğu seslendirmeni ve filmi çizen kişiler işi yarım bırakmıştı. Son film olacak ve ilk 2 filmden daha iyi olacak dendi ve bu yüzden ertlenmişti. Yabancı bir siteden okudum 2026 yazıyordu.

Grev olmasaydı 1 sene olmadan son filmi çıkacaktı. Kısa sürede ilk 2 filmden daha iyi bir film yapmak zor olurdu. Bence güzel bir film hazırlasınlar 2026 senesini beklemeye değer.
Bence de güzel bir film yaparlar, kısa sürede ise zor. Ben ilk filmi çok beğenmiştim ve 2. filme başlarken herhalde daha kötüdür diye düşünüyordum ancak 2. film çok daha üstündeydi 1. filmin.

3. filmi sabırsızlıkla bekliyorum.

Bence de güzel bir film yaparlar, kısa sürede ise zor. Ben ilk filmi çok beğenmiştim ve 2. filme başlarken herhalde daha kötüdür diye düşünüyordum ancak 2. film çok daha üstündeydi 1. filmin.

3. filmi sabırsızlıkla bekliyorum.

Bende fakat final olduğunu duyunca yıkıldım. 5 film yapsalardı keşke 5. film final olsaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı