Speezy Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #1 Selam arkadaşlar elimde RX6400 4 GB, i3 10100F, 16 GB DDR4(8x2)RAM mevcut. Spider-Man Remastered oyununda Low-med-high-Very high olarak kaç FPS alırım acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2023
Selam arkadaşlar elimde RX6400 4 GB, i3 10100F, 16 GB DDR4(8x2)RAM mevcut. Spider-Man Remastered oyununda Low-med-high-Very high olarak kaç FPS alırım acaba?
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
elonoğlu Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 360 Çözümler 3 24 Mart 2023 #3 Youtubeye oyunu, işlemcinizi ve ekran kartınızı yazarak benchmark sonuçlarına ulaşabilirsiniz.
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 24 Mart 2023 #4 Hocam konu dışı ama sizinkiyle aynı sistemi kullanıyorum. Aldığımdan beri çoğu oyunda drop yiyorum acaba sizde de böyle bir sorun var mı?
Hocam konu dışı ama sizinkiyle aynı sistemi kullanıyorum. Aldığımdan beri çoğu oyunda drop yiyorum acaba sizde de böyle bir sorun var mı?
Speezy Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 Berk Chelik dedi: Hocam konu dışı ama sizinkiyle aynı sistemi kullanıyorum. Aldığımdan beri çoğu oyunda drop yiyorum acaba sizde de böyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... hayır drop sorunu bende oluşmadı elonoğlu dedi: YouTube'a oyunu, işlemcinizi ve ekran kartınızı yazarak benchmark sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok arkadaşlar yapan eleman Medium'da oynuyor bana Low ayarlar lazım
Berk Chelik dedi: Hocam konu dışı ama sizinkiyle aynı sistemi kullanıyorum. Aldığımdan beri çoğu oyunda drop yiyorum acaba sizde de böyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... hayır drop sorunu bende oluşmadı elonoğlu dedi: YouTube'a oyunu, işlemcinizi ve ekran kartınızı yazarak benchmark sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok arkadaşlar yapan eleman Medium'da oynuyor bana Low ayarlar lazım
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 12 Haziran 2023 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Speezy Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #7 caglar_universal dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanka bu adam yanlış vermiş ben buna güvenmedim pek.
caglar_universal dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanka bu adam yanlış vermiş ben buna güvenmedim pek.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 12 Haziran 2023 #8 Speezy dedi: Kanka bu adam yanlış vermiş ben buna güvenmedim pek. Genişletmek için tıkla... Evet farkına vardım linki yeniledim.
Speezy dedi: Kanka bu adam yanlış vermiş ben buna güvenmedim pek. Genişletmek için tıkla... Evet farkına vardım linki yeniledim.
Speezy Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #9 caglar_universal dedi: Evet farkına vardım linki yeniledim. Genişletmek için tıkla... i5 10400F ve Miles Morales bu
caglar_universal dedi: Evet farkına vardım linki yeniledim. Genişletmek için tıkla... i5 10400F ve Miles Morales bu